طراحی راه‌حل‌های مبتنی بر بازی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

2100 بازی رضایت مشتری

2100 بازی رضایت مشتری
2100 بازی رضایت مشتری

گیمیفیکیشن در آموزش و بازی جدی دو ابزار بسیار مهم برای آموزش کارکنان مهم هستند. می‌دانیم که اگر به کارکنان خود آموزش دهیم آن‌ها ارزش بیشتری برای سازمان ما خلق می‌کنند و بنابر هم فرد و هم سازمان رشد می‌کنند. اما این آموزش صرفا مربوط به مهارت‌های تخصصی نیست و خیلی از مهارت‌های نرم و… را  می‌توان از طریق بازی‌ آموزش داد. امروز به بررسی بازی 2100 می‌پردازیم. این بازی یک بازی جدی سازمانی است و بازی رضایت مشتری محسوب می‌شود.

داستان بازی

این بازی مثل بازی echo یکی دیگر از محصولات سایت فاخر  arc-institute است. در این بازی شما به سال 2100 سفر می‌کنید و بازی یک تم علمی تخیلی دارد. در این بازی آینده‌نگرانه شما باید تلاش کنید تا تبدیل به مدیرعامل شرکت شوید و به همین دلیل هم باید به خوبی به صدای مشتریانتان گوش کنید و حرفشان را بشنوید تا بتوانید بهترین محصول را برای آن‌ها طراحی کنید. این بازی یکی از شاهکارهای سایت arc-institute است و 17 توانایی متفاوت را تقویت می‌کند.

این بازی  رضایت مشتری، اولین بازی شبیه‌سازی در این زمینه محسوب می‌شود و از این جهت اهمیت آن دوچندان می‌شود. در این بازی 27 موقعیت متفاوت وجود دارد و بسیار سعی شده است تا تجریه‌ای نزدیک به واقعیت خلق شود. این بازی به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی، چینی، هندی، هلندی، پرتغالی، ترکیه‌ای، عربی و کره‌ای موجود می‌باشد و این تنوع عجیب زبانی نشان می‌دهد که چقدر این محصول کاربردی است.

مدت زمانی که طول می‌کشد که این بازی به اتمام برسد بین 5 تا 10 ساعت در نظر گرفته‌ شده است و به همین دلیل هم باید زمان لازم را در نظر بگیرید سیستم این شکلی است که شما به سایت درخواست می‌دهید سپس قرارداد می‌بندید و درنهایت آموزش‌ها برای شما و LMS شما شخصی سازی می‌شود.(می‌توانید آموزش‌ها را در مودل خود داشته باشید)

معرفی بازی 2100
معرفی بازی 2100

ویژگی‌های این بازی

این بازی رضایت مشتری شامل موارد زیر است:

یکی از مواردی که فکر کنم برای دوستانی که پایان نامه گیمیفیکیشن در این زمینه دارند بحث ارزیابی گیمیفیکیشن در آموزش است که توسط این شرکت به خوبی انجام می‌شود. در حقیقت ما از این شرکت در تهیه پلتفرم گیمیفیکیشن خود الگو گرفته‌ایم.

سنگ‌بناهای arc-institute

شرکت arc-institute یکی از پیشگامان ساخت بازی جدی سازمانی است. این شرکت 3 سنگ‌بنای اصلی در بازی‌های خود ایجاد می‌کند:

  1. محتوای با کیفیت: مشخص است که محتوا برای شرکتی که می‌خواهد پول پرداخت کند بسیار مهم است به همین دلیل هم این شرکت از محتوای با کیفیت که دارای یک پشتوانه‌ی علمی قوی است استفاده می‌کند.
  2. تکنیک‌های گیمیفیکیشن: این بازی هم مثل بازی تاجر ونیزی که یک بازی آموزش مذاکره بود از عناصر گیمیفیکیشن زیادی استفاده می‌کند. تقریبا در همه‌ی بازی‌های arc-institute ما شاهد لیدربورد، امتیاز و سایر عناصر گیمیفیکیشن هستیم.
  3. تمرین‌های کاربردی: مشخصا برای شرکتی که پول پرداخت می‌کند ارزیابی دوره‌ی آموزشی بسیار مهم است. به همین دلیل هم شرکت arc-institute در این زمینه سنگ تمام گذاشته است.

چرا 2100

این بازی شامل موارد زیر می‌شود:

  1. محتوای مفید، رهبری، مذاکره، مدیریت زمان،  توسعه فردی، خدمات مشتری.
  2. تکنیک‌های گیمیفیکیشنی شامل بج، داستان‌سرایی و مراحل که باعث ایجاد انگیجمنت می‌شود.
  3. روش‌های پیشرفته‌ی شبیه سازی که موقعیت‌های شبیه به واقعیت را نشان می‌دهد.

مهم‌ترین نکته در این بازی این است که شرکت‌کنندگان این بازی به صورت مستقیم و آنی فیدبک می‌گیرند و عواقب تصمیماتشان را به وضح می‌گیرند این کار باعث می‌شود که برگردند و با تصمیمات جدید بازی را تست کنند و این برگشتن‌ها و تست کردن‌ و خطا کردن و بهبود که آموختیم جزئی از یادگیری شکست محور است باعث یادگیری آن‌ها خواهد بود.

بازی خدمات مشتری
بازی خدمات مشتری

ماژول‌های بازی

این بازی رضایت مشتری شامل 6 ماژول است که به معرفی این ماژول‌ها می‌پردازیم. چیزی که دوست دارم به آن دقت کنید. طراحی جذاب آموزشی و بازی همراستاست چیزی که در کتاب طراحی اثربخش بازی‌های آموزشی بسیار به آن اشاره داشتیم.

  1. در ماژول اول که به اسم من مشتری هستم شما با کلیدهای فهم مشتری و اهمیت اکتیو بودن آشنا می‌شوید.
  2. در ماژول دوم که با من مهربان باش نام دارد شما با شرایطی که باعث می‌شود خدمات مناسب نباشد آشنا می‌شوید و سپس با استراتژی‌های ایجاد اعتماد به نفس آشنا می‌شوید.
  3. در ماژول سوم که به من گوش کن نام دارد شما با چگونگی صحیح گوش دادن به مشتری و تکنیک‌های شنیدن فعال آشنا می‌شوید.
  4. در ماژول چهارم که به من نگو نه نام دارد در ابتدا با روش‌های پیشنهاد دادن به مشتری و سپس با توسعه‌ی مهارت‌های ارتباطی آشنا می‌شوید.
  5. در ماژول پنجم که از انتظاراتم فراتر برو نام دارد  با راه‌های کمک و حل مشکلات مشتری آشنا می‌شوید و سپس با اهمیت جستجوگری فعال با مشتری مواجه خواهید شد.
  6. در ماژول ششم که وقتی ناراحتم نام دارد با روش‌های موثر در حل تعارض  و روش‌های آرام شدن در دعوا آشنا می‌شوید.
  7. در ماژول هفتم که محصولت را بشناس نام دارد شما با روش‌های متخصص شدن و مانند متحصص صحبت کردن راجع به محصول آشنا می‌شوید.
  8. در ماژول هشتم که مثبت باشید نام دارد شما با جلوگیری از منفی گرایی و عمل زیر فشار آشنا می‌شوید و با 9 اصل در مثبت بودن آشنا می‌گردید.
بازی کال سنتر
بازی کال سنتر

جمع بندی

رضایت مشتری یکی از مهم‌ترین آموزش‌هایی است که برای مثال نیروی کال سنتر شما باید آن را بلد باشد. در این بازی رضایت مشتری، شما به نحو احسن به کارمندان خود این مهم را آموزش خواهید داد. آموزش مبتنی بر بازی یکی از مهم‌ترین مسائلی است که باید به عنوان رهبر یک سازمان به آن توجه کنید. بازی یک رسانه‌ی مهم و تاثیرگذار در دنیای کسب و کار امروز است که باید به آن اهمیت ویژه‌ای بدهیم.

در صورتی که می‌خواهید چنین بازی را ایجاد کنید، حتما از طریق فرم صفحه‌ی درباره ما، با ما در تماس باشید. زیرا ما با ساخت اولین و تنها پلتفرم گیمیفیکیشن ایران و ترکیب مفاهیمی مثل نوروساینس، مربع مثلث دایره و… می‌توانیم با سرعت و کیفیت بالا مواردی مثل این بازی را بسازیم.

تصویر کامران حاتمی
کامران حاتمی
حدود 10 سالی است که در حوزه گیمیفیگیشن و طراحی رفتار به‌صورت تخصصی فعالیت می‌کنم و علاقه زیادی به ترویج این موضوعات در ایران دارم. آقای گیمیفیکیشن یک تیم است و من کامران حاتمی، مدیر این تیم پرانرژی و حرفه‌ای هستم. پیش‌زمینه تحصیلی مهندسی کامپیوتر (از علم و صنعت) و MBA (از امیرکبیر) دارم و در مسیر فعالیتم در حوزه گیمیفیکیشن، مطالعات گسترده‌ای در زمینه‌های نوروساینس، روان‌شناسی و علوم رفتاری داشتم. هم‌چنین کتاب‌های طراحی گیمیفیکیشن، گیمیفیکیشن در تدریس، هر آنچه باید درباره طراحی بازی‌های آموزشی اثربخش بدانید، ۱۴ روز تا شادی پایدار و اضطراب را ترجمه کرده‌ام. در حال حاضر در سوئد هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب