طراحی راه‌حل‌های مبتنی بر بازی

گیمیفیکیشن برای رقصیدن!

گیمیفیکشن برای رقصیدن
گیمیفیکشن برای رقصیدن

به سرزمین مخفی بهترین رقاص‌ها خوش آمدید! این یک شبکه‌ی زیرزمینی و مخفی از مردم عادی است که می‌خواهند رمز رقصیدن را برای خود فعال کنند (بنابر افسانه‌ها یک نیروی خاص به مغز ما متصل است که تنها با مهارت‌های خارق‌العاده‌ی رقص، می‌توان از آن استفاده کرد). با من همراه باشید تا راز گیمیفیکیشن برای رقصیدن را برملا کنم!( اگر هنوز نمی‌دانید گیمیفیکیشن چیست کلیک کنید)

سرزمین رمزی بهترین رقاص‌ها  یک نوع گیمیفیکیشن برای رقصیدن محسوب می‌شود. این سرزمین یک نوع ماجراجویی است که در هرجای دنیا می‌توانید آن را تجربه کنید. خبر خوش این است که شما برای این تجربه نیاز به هیچ‌گونه مهارت رقص ندارید! حتی شما معمولاً برای یک رقص غیر عادی و عجیب غریب امتیاز بیشتری کسب می‌کنید! برای فعال کردن  رمز رقصیدن نیاز نیست که یک رقاص خوب باشید؛ تنها کافیست یک رقاص باهوش و شجاع باشید! پس برقص تا برقصیم!

 

گیمیفیکیشن برای رقصیدن و ماموریت های خاص خود

ماجراجویی‌های شما، شامل یک سری ماموریت چالشی و مرموز ویدیویی خواهد بود. شما این ماموریت‌ها را می‌توانید تنها و یا با دوستان خود تجربه کنید؛ تنها توجه داشته باشید برای انجام این کارها باید حتما هویت خود را مخفی کنید!

همینکه تلاش می‌کنید تا رمز رقصیدن را فعال کنید؛ شما با کامل کردن ماموریت‌ها امتیاز می‌گیرید و لول شما بالا می‌رود و هرچه لول بالاتری داشته باشید، رمز های بیشتری را فعال می‌کنید.

گیمیفیکیشن رقصیدن

به ازای هر ماموریتی که کامل می‌کنید انواع  قدرت‌ها را به دست می‌آورید. برای مثال استایل، شجاعت و بامزگی. این قدرت‌ها، شخصیت رقصی شما را نشان می‌دهد و تمامی این قدرت‌ها توسط دیگر اعضای شبکه سری به شما اعطا خواهد شد!

گیمیفیکیشن برای رقصیدن و فعال سازی رمز رقصیدن

فعالسازی کامل رمز رقصیدن در مرحله 100 اتفاق خواهد افتاد و اما شما چگونه به این مرحله می‌رسید؟ شما باید 21 ماموریت را پشت سر هم برنده شوید و در 12 مسابقه رقص برنده نهایی شوید و تا آخر زندگی رمز رقصیدن برای شما فعال خواهد شد.

ماموریت رقص شماره 1:هویتت را مخفی کن

اولین مورد این است که هویت خود را مخفی کنید به هر حال این یک رمز خاص است که نباید به هرکسی داده شود! اما فراموش نکنید که ما دنبال یک مخفی سازی کامل نیستیم؛ زیرا این کار رقصیدن را سخت می کند! پس تلاش کنید از یک مقنعه و ماسک صورت استفاده کنید! تنها کاری که توصیه می‌کنیم دقت کنید این است که از شکل نهایی خود لذت ببرید! بتمن هر سِری که برای نجات دنیا اقدام می‌کرد؛ لباس جدید استفاده نمی‌کرد! شما هم نیازی نیست که هر سری لباس جدید داشته باشید!

در حقیقت این لباس به نوعی هویت شما خواهد بود. خب حالا یک ویدیو درست کنید و خود را به دنیا معرفی کنید. شما در این ویدیو باید دو کار را انجام دهید؛ اول اینکه لباس برای پنهان کردن هویت خود به تن داشته باشید و دوم اینکه باید برقصید! هر آهنگی که دوست دارید را پلی کنید؛ اما صبر کنید شما هرکاری می‌کنید نباید پاهای خود را تکان دهید! باید برقصید اما فکر کنید که پاهای شما در سیمان است. ویدئوی شما باید زیر 30 ثانیه باشد.

رقصیدن با هویت مخفی

 

رقصیدن با هویت مخفی

این بازی دو هدف عمده دارد اول اینکه با استفاده از یک سری محدودیت‌ها و البته شبکه اجتماعی تلاش کند که رقصیدن را بیشتر فان کند؛ یعنی بعد از اینکه وارد بازی شدید احتمال اینکه بیشتر برقصید خیلی زیاد می‌شود. دومین مورد این است که این بازی رقصیدن تنها را هم تبدیل به یک فعالیت اجتماعی می‌کند. در حقیقت این بازی تلاش می‌کند که مفهوم بازی کردن تنها ولی باهم را اجرا کند.

در دل تجربه این بازی ماموریت‌های بی شماری هستند (مثل اینکه نباید پای خود را تکان دهی)  که باعث می‌شوند؛ افراد به رقصیدن خود و دیگران بیشتر توجه کنند و این امر باعث بهبود رقص آن‌ها شود. محدودیت‌های جالب دیگر بازی چیزهایی مثل این است که روی خط کشی عابر پیاده برقص یا حتی اینکه با یک درخت برقص! گاهی این ماموریت‌ها باعث می‌شوند که شما ابزاری برای نشان دادن علایق خود داشته باشید برای مثال، یک ماموریت خیلی معروف این بود که شما باید با آهنگی که دقیقا 7 سال پیش عاشق آن بودید برقصید!

هرچند غالبا این بازی تنها بازی می‌شود؛ اما خلاقیت بازیکنان باعث شد که تیم‌هایی شکل بگیرند که حتی امضای رقصی خاص خود را داشتند! پس مکانیزم کلی این است که از خود فیلم بگیرید، فیلم را منتشر کنید و بقیه به شما قدرت های خاص بدهند. یک نکته‌ای که باید در نظر گرفت این است که افراد معمولا نظرات منفی زیادی می‌دهند و این ممکن است باعث اضطراب شما شود! یعنی وقتی شما به سایت‌های اشتراک ویدئو نگاه می‌اندازید؛ متوجه می‌شوید که غالب فیدبک‌ها منفی است و سعی در دلسرد کردن افراد وجود دارد! برای همین نوع نظر دادن در این مسابقه متفاوت بود و شما می‌توانستید صرفا از یک سری شکلک برای نظر دادن استفاده کنید؛ این شکلک‌ها نمایانگر یک سری قدرت بودند که پروفایل شما را شکل می‌دادند.

تصویر کامران حاتمی
کامران حاتمی
حدود 10 سالی است که در حوزه گیمیفیگیشن و طراحی رفتار به‌صورت تخصصی فعالیت می‌کنم و علاقه زیادی به ترویج این موضوعات در ایران دارم. آقای گیمیفیکیشن یک تیم است و من کامران حاتمی، مدیر این تیم پرانرژی و حرفه‌ای هستم. پیش‌زمینه تحصیلی مهندسی کامپیوتر (از علم و صنعت) و MBA (از امیرکبیر) دارم و در مسیر فعالیتم در حوزه گیمیفیکیشن، مطالعات گسترده‌ای در زمینه‌های نوروساینس، روان‌شناسی و علوم رفتاری داشتم. هم‌چنین کتاب‌های طراحی گیمیفیکیشن، گیمیفیکیشن در تدریس، هر آنچه باید درباره طراحی بازی‌های آموزشی اثربخش بدانید، ۱۴ روز تا شادی پایدار و اضطراب را ترجمه کرده‌ام. در حال حاضر در سوئد هستم.

119 پاسخ

  1. سلام
    جواب سوال اول روز هشتم

    بیاید برای بازی اسم و فامیل چهار کارکتر طراحی کنیم و امیدوارم این کارکترها بازی را هیجان انگیز تر کند .
    قانون کلی اسم و فامیل به این صورت است که یک حرف درنظر گرفته می‌شود و افراد باید ستون های مربوطه را با اسامی که با حرف مورد نظر آغاز می‌شود پر کنند ، هر کس زودتر بتواند ستون های مربوطه را پر کند اعلام پایان مسابقه می‌کند و ان موقع مرحله امتیاز دادن می‌رسد (هر جواب منحصر به فرد ۱۰ امتیاز و هر جواب که تکراری باشد ۵ امتیاز ) در آخر هر دست کسی که بالاترین امتیاز را داشته باشد برنده مسابقه محسوب می‌شود

    الان بیایم چهارتا برگه کاراکتر به بازی اضافه کنیم که قبل از شروع هر دست به تصادف بین بازیکنان تقسیم می شود.
    ۱-،کارکتر اول چپ نویس: ( کسی که این برگه را به دست بیاورد باید برخلاف بقیه عمل کند یعنی حرف انتخابی به جای اینکه حرف اول کلمه مورد نظرش باشد حرف آخر کلمه است
    مزیت اول : این کاراکتر عموما کلمه تکراری با سایر کاراکترها نخواهد داشت و در صورت درست بودن همه اسامی او ۱۰ امتیازه خواهد بود.
    مزیت دوم: اگر این کاراکتر بتواند کلمه ای بگوید که هم حرف اول و حرف آخرش با حرف انتخاب شده باشد ۵ امتیاز اضافه خواهد گرفت و اگر آن لغت تکراری باشد همچنان ۱۰ امتیاز را خواهد گرفت
    برای مثال حیوان با حرف ک: اردک (۱۰ امتیاز ) – کبک ( کس دیگری به کبک اشاره کرده باشد ۱۰ امتیاز – کسی اشاره نکرده باشد ۱۵ امتیاز)
    کاراکتر شاخباز !
    این کاراکتر قبل از شروع اعلام یک عدد می کند حداقل این عدد ۱ و حداکثر آن تعداد کل ستون های بازیست . او کی بایست در این دور به تعداد عدد اعلام کرده در ستون های دلخواه خود به جای یک اسم دو اسم بنویسد. (مثلا اگر بگوید ۶ باید در ۶ ستون دلخواه این کار را بکند) در اتمام بازی اگر توانسته بود در زمان تعیین شده به حد نصاب اعلام شده خود برسد هر دو اسم نوشته شده او داوری می شود و امتیاز می‌گیرد و اگر نتواند علاوه بر اینکه اسم های دوم محاسبه نمی شوند ۵ امتیاز منفی هم میگیرد.
    کاراکتر سوم انحصار طلب:
    کسی که این کارت را دارد می تواند قبل از شروع در یکی از ستون ها مالکیت یکی از لغات تکراری را ازآن خود کند به این صورت که اگر کسی در آن ان ستون مثلا ستون حیوان لغتی مشابه با او نوشته بود فقط انحصار طلب است که امتیاز کامل آن لغت تکراری را میگیرد و بقیه امتیاز صفر خواهند گرفت

    کاراکتر چهارم اسم دزد؛
    خاصیت این کاراکتر این است که بعد از اتمام نوشتن و قبل از امتیاز شماری یک دست و خواندن جواب ها اعلام می‌کند که مثلا ستون حیوان فلان بازیکن را می‌دزدد بعد از آن هر امتیازی که بازیکن از آن ستون گرفته بود به اسم دزد منتقل می‌شود و اگر ستون انتخابی امتیاز نداشت ۵ امتیاز از اسم دزد کم می‌شود.

  2. سلام
    جواب سوال اول روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی
    بازی مار پله :
    کارت ماری : اگر شخصیتی از کارت را داشته باشه از شروع بازی این شرایط رو داره :
    اگر روی خانه هایی که سر مارهای موجود در سطر آخر برود هیچ تاثیری اون مار ها روی اون نمیذارن.

    کارت پله : : اگر شخصیتی از کارت را داشته باشه از شروع بازی این شرایط رو داره :
    اگر روی هر خونه ای که ابتدای پله ها بره انتهای پله هرجا که باشد شخص این امکان را دارد اگر در اون سطر پله دیگری نیز بود از اون پله هم استفاده کند یعنی در مجموع دو پله (زمان انتخاب از این گزینه با صاحب کارت هست)

    کارت 6 :
    نیاز به آوردن جفت تاس 6 (در صورت دوتاس بودن) و 6 (در صورت یک تاس بودن) برای شروع بازی ندارد.
    کارت سبز : صاحب این کارت (البته با صفحات و نحوه و تعداد مار هایی که در خانه ها قرار دارند هرچه کمتر بهتر و رنگ کارت متناسب با اون تغییر میکند)
    اگر شخص روی خانه سبز رنگ بره میپره روی خونه سبز رنگ بعدی بازی که 5 بار میتونه از این تکنیک استفاده کنه

  3. سلام
    جواب سوال دوم روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی
    بازی کبدی یا زو :
    در تیمی که قصد حمله داره حدود 10 الی 20 درصد از اعضای تیم که از قبل اسمشون در جایی ثبت شده یه ویژگی خاص دارند و اون هم اینه که بعد از اینکه شخص یا اشخاص خاص حمله کردن به تیم مقابل امکان این رو دارند که بعد از باختن به بازی برگردند و یک جون اضافی(در کل) داشته باشند
    نتیجه اش احتمالا این میشه که بعد از باختن یا بهتره بگم سوختن تمام تیم که بهشون حمله شده و باید این فرد رو میگرفتن بر میگردن عقب و یک نفر فقط اون فرد رو که نمیدونه اون ویژگی رو داره یا نه تا دم خط خروج هدایت میکنه که در صورتی که اون فرد شخص مورد نظره نتونه چند نفر رو بزنه و فقط یک نفر رو بزنه نهایتا

    یک شخصیت هم برای تیمی که قصد گرفتن فرد حمله کننده را دارد در نظر گرفتم که اگر این شخص که از قبل اسمش ثبت شده در حملات یکی از نفرات تیم مقابل را بگیره (با این شرط که حتما اولین نفری باشه که فرد مهاجم را لمس میکنه) اگر بتونه خودش یا با همکاری بقیه تیم اون شخص رو بگیرن میتونه از تیم حمله کننده حدود 30 درصد یعنی در صورت 10 نفره بودن 3 اسم رو اعلام کنه که تیم حمله کننده با اختیار خودشون باید یکی از این 3 نفر را از بازی خارج کنند برای امتیاز نقطه مقابل امتیاز تیم قبل.

    و یه شخصیت هم داریم پیش مرگ : اگر تیم در حالت دفاع باشد و شخصی که بتواند در 3 بار ضد حمله فرد مهاجم را بگیرد یا اولین تماس فیزیکی را با اون داشته باشد یک جون اضافی میگیرد.
    که انگیزه ای میشه برای افزایش هیجان و اونایی که دل شیر دارند.

  4. جواب سوال سوم روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی :

    فرد رقاص بعد از انجام 10 ماموریت می تواند یک شخصیت good dancer باشد و با رسیدن به اون لول یک محدیدت برای اون فرد برداشته میشود و اون محدودیت برداشتن محدودیت تکان خوردن پا است فقط برای یک بار، این کار باعث میشود از یکنواختی در بیاد و هم مشخص میشود فرد 10 ماموریت را پشت سر گذاشته است .
    برای چاشنی کردن مکانیک last man Standing این مسابقه باید همزمان برای همه شروع شود و شروع یکسان و همزمان باشد.هر ماموریت مدت زمان محدودی دارد که هر زمانی که مهلت آن ماموریت تمام شد کسانی که نتونستن انجام بدن حذف میشوند.
    بعد از 12 ماموریت یک شرط دیگر هم اضافه میشود اینکه فرد باید از اون به بعد در مسابقه های رقص هم برنده شود.
    از ماموریت 17 به بعد محدودیت 30 ثانیه به 20 ثانیه تغییر خواهد کرد.

  5. جواب سوال اول و دوم‌ روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی:

    من مکانیک های راز و کارت شخصیتی و last man standing رو در بحث فروش پکیج های آموزشی کسب و کار آنلاین ترکیب میکنم به نظرم خودش به بازی جذاب میشه.

    یه کمپین برگزار میکنیم که هدفش ورود لید های هرچه بیشتر به سایت و انگیج کردن اون ها هست.(هدف اصلی این کمپین کسب درآمد و فروش مستقیم بیشتر نیست)

    جامعه هدف کمپین دانش آموزا و دانشجو ها افراد جویای کار هستن که تعدادشون زیاده.

    به جامعه هدف میرسونیم که تاریخ فلان این کمپین شروع خواهد شد. جایزه کمپین اینه که برای ۲۰ نفر اول تا ۵ میلیون تومان هرچی بخوان براشون میخریم و میفرستیم.(یعنی حدود ۱۰۰ میلیون‌ تومان بودجه لازم داره)
    (میشه با فروشگاه خاصی هم قرارداد بست که همکاری با ما حساب کنن)

    خب از از تاریخ مثلا ۱ فرودین به مدت ۱۰ روز وقت ثبت نام در کمپین هست و ۱۵ ام‌ کمپین شروع میشه (گرفتن ایمیل و شماره همراه این افراد)

    یک نفر میتونه ۰ تا ۱۰ نفرو معرفی کنه که میشه شخصیت لول ۵، تااا یک نفر که میتونه ۴۰ تا ۵۰ نفرو معرفی کنه که میشه شخصیت لول ۱(اسمای جذاب هم میزاریم براش مثلا اوستا کار یا …)، یک نفر هم‌ میتونه هیچ کسو‌ معرفی نکنه که خب شخصیتی براش در نظر نمیگیریم.
    پس ۵ لول شخصیت داریم.

    این پیکیج آموزش مثلا ۱۰ فصل داره که هر فصلش یه pdf خلاصه از فصل و تعدادی مثال داره(برای تبدیل کردن افراد به لید). قراره هر دو روز یک بار براشون این pdf ارسال شه و تا ۲ روز وقت دارن جوابارو وارد کنن. هر بار هم ۱۵ سوال وجود داره.

    حالا برای امتحان اول: به شخصیت لول ۱ جوابای ۱۰ تا از سوالارو واسش ایمیل میکنیم(میتونه به دوستاش بگه میتونه هم‌ نگه)
    به شخصیت لول ۲، جوابای ۹ تا از سوالارو و به همین ترتیب.

    حالا برای امتحان دوم: به شخصیت لول ۱ جوابای ۹ تا از سوالارو واسش ایمیل میکنیم
    به شخصیت لول ۲، جوابای ۸ تا از سوالارو و به همین ترتیب.

    تاااا امتحان ۱۰ ام که فقط برای لول ۱ ها جواب ۱ سوالو میفرستیم و برای بقیه هیچ جوابی نمیفرستیم.

    حذف هم‌ به این‌صورته:
    پس از پایان آزمون یک از ده، افرادی که نمرشون زیر ۲ از ۱۵ هست حذف میشن(یعنی تقریبا همه میرن مرحله بعد) تااا آزمون دهم که افرادی که زیر ۱۱ سوال درست جواب دادن حذف میشن.( که خیلی از افراد حذف میشن)
    (ابتدای بازی همونطور که معلومه فوق العاده ساده هست و‌ اکثر این جامعه میرن به مراحل بعدی به همین دلیل میل به پیشرفت درونشون بیشتر میشه اما به آخرا که میرسه بسیار سخت میشه اما چون چند تا آزمون تاحالا دادن و خودشونو به موفقیت نزدیک میبینن بازم ادامه میدن)

    در نتیجه یک بانک اطلاعاتی قوی ای به دست آوردیم با کلی لید چه بسا که خیلیا برن پکیج رو بخرن.

    پس ما هم مکانیک کارت شخصیتی و last man standing و تا حدودی راز و‌ میل به پیشرفت رو درگیر کردیم. البته قبول دارم بازی یکم سخت هست اما برای جامعه دانش آموز و دانشجو و جویای کار که هم پول نیاز دارن هم وقت زیاد دارن کاملا مناسبه 🙂

  6. جواب سوال اول روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی. منچ استراتژیک :

    توی این بازی هر بازیکن پنج مهره داره. شخصیت هر مهره تا زمانی که بازیکن بخواد محرمانه می مونه. ممکنه بخواد همون اول از قابلیت مهره استفاده کنه یا بزاره بازی جلو بره. برای فهمیدن شخصیت مهره ی سایر بازیکن ها باید جفت شش آورد و فقط اونی که جفت آورده میتونه از بازیکنی که میخواد شخصیت یک مهره رو بپرسه و باید بین خودشون محرمانه بمونه.

    هر بار بازیکن دو تاس می اندازه اما فقط می تونه با یکی از اعداد بازی کنه. ( به غیر از وروجک که جمع اعداد رو بازی می کنه)
    احتیاجی به آوردن جفت شش برای شروع نیست.

    حالا شخصیت ها :

    خونخوار : تنها مهره ای که در صورت هم‌خونه شدن با مهره های حریف می تونه حذفشون کنه. (به جز وروجک که هر مهره ای می تونه حذفش کنه) استفاده از این قابلیت به اختیار صاحب مهره اس.

    پشتیبان : توانایی حفاظت از مهره ی همرنگ خودش (دو خانه قبل و بعد) در مقابل حذف شدن رو داره اما خودش بی دفاعه.

    دیوار : در هر مکانی که باشه و صاحب مهره تصمیم به افشای هویتش بگیره (برای این کار باید مجموع تاساش بالای نه باشه) سایر مهره های پشت سرش تا دو دست نمی تونن ازش عبور کنن به جز وروجک.

    وروجک : تنها مهره ای که مجموع دو تاس رو حرکت می کنه و می تونه از دیوار بگذره اما شدیدا بی دفاعه و توسط هر مهره ی دیگه ای قابل حذفه. از طرفی هم چون هویتش با اولین حرکت فاش میشه بی دفاع‌ترینه.

    جاویدان : قادر به حذف کسی جز وروجک نیست اما سه تا جون داره و به این راحتی قابل حذف نیست.

    هر نفر ده برگ شخصیت داره (از هر شخصیت دو تا) که میتونه هرجوری بخواد به پنج تا مهره اختصاص بده. اگر مهره یک شخصیت بمیره قابل جایگزینی نیست و باید در برگشت از شخصیت های باقی مونده استفاده بشه.

    یه پلن هم برای تیم بندی در حین بازی داریم به اسم تبانی : بازیکنی که به ظاهر هیچ کاری نمی تونه انجام بده در صورتی که جفت شیش بیاره می تونه تقاضای تبانی کنه و اگر کسی به این تقاضا پاسخ بده دو نفر می تونن جای مهره هاشون رو عوض کنند. این می تونه بر اساس منافع دو نفر یا دوستیشون باشه.

    و اما مکانیزم پایان بازی بر خلاف منچ سنتی با رسیدن پنج مهره به خونه ی امن تموم نمیشه و مهره ها در زمین بازی دور می زنن. هر بازیکن باید سعی کنه تعداد مهره ی بیشتری رو حذف کنه و از مهره های خودش در برابر رقبا محافظت کنه.

    نهایتا برنده آخرین کسیه که بتونه سه شخصیت زنده در بازی نگه داشته باشه مهم نیست شخصیت های مهره ها چی باشه فقط باید سه تا رو نگه داره (یعنی بقیه بیشتر از هفت بار مهره هاشون حذف شده باشه) .

    1. چقدر کیلری بود این بازیت! یه بازی که شاید دیدنش با توجه به این چیزی که گفتی بهت کمک کنه بازی بهتری بسازی بازی کلودو یا سرنخ هست که خیلی خیلی بازی عشقیه

    2. دلم برا وروجک سوخت. .
      بعد اگه با تاس ۶، مهره ها بتونن دوباره بیان تو، زمان بازی بی نهایت نمیشه ؟

  7. جواب سوال سوم روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی. 
    مسابقه همزمان شروع میشه.تنها افرادی که در مسابقه شرکت می کنن باید به همدیگه رای بدن.
    هر فرد پس از ضبط ویدیوی رقص خودش یکی از قدرت ها رو که فکر می کنه بیشترین امتیاز مثبت رو از اون می گیره مشحص می کنه. اگر حدسش درست بود و سایرین هم بیشتر اون قدرت رو بهش دادند امتیازش دو برابر میشه. افرادی هم که اون قدرت رو براش انتخاب کرده بودن امتیاز بیشتری می گیرن. از طرف دیگه اگر قدرتی که فرد فکر می کرد بیشترین رای رو نیاورد کل امتیازات مربوط به اون قدرت در اون مرحله براش حذف میشه. اینجوری افراد باید سعی کنن کاراکتر خودشون رو توی رقص بسازن و نقاط ضعف و قوت خودشون رو به خوبی بشناسند.

    در ماموریت های اولیه تعداد قدرت های قابل اختصاص کم هستن و زمان ویدیو بیشتره بنابراین کار فرد برای بهتر نشون دادن نقطه قوت خودش در اون مرحله ساده تره. مثلا در اولین مرحله فقط سه قدرت داریم و زمان رقص پنج دقیقه است اما در مراحل پایانی سی ثانیه زمان و بیست قدرت مختلف داریم.

    فرض می کنیم مسابقه هزار شرکت کننده و صد مامویت داره. در هر مرحله افرادی که کمترین امتیاز رو گرفتن حذف میشن تا نهایتا یک نفر باقی بمونه.

    از نظر خودم زیاد جواب قانع کننده ای نبود اما خب فعلا همین به ذهنم می رسه.

  8. روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی جواب سوال اول و دوم
    برای بازی منچ چهار تا کارت در نظر میگیریم،
    کارت اول:کارت save کسی که این کارت را داره تا پنج مرتبه کسی نمی تونه مهره اش را بزنه،
    کارت دوم، کارت پرش، کسی که این کارت را داره تا پنج مرتبه می‌تونه تو چهار راه ها بپره و نیاز به دور زدن نداشته باشه
    کارت سوم، کارت سوزش، کسی که این کارت را داره تا سه مرتبه می‌تونه یکی از مهره های حریف را حذف کنه
    کارت چهارم، کارت جفت شیش، کسی که این کارت را داره تا پنج مرتبه جفت شیش داره.
    اول بازی این کارت ها بین بازیکن ها به صورت تصادفی تقسیم میشه.
    یه مکانیک help با آپشن تعویض هم اضافه میکنیم، یعنی من الان برای شروع بازی جفت شیش می خوام یا برای اینکه مهره ام را داخل خونه جا بدم به یه عدد خاص نیاز دارم، به کسی که این تاس را آورده رو میزنم و ازش کمک میخوام، طرف هم در ازای یکی از مزایای کارت من بهم کمک می‌کنه.

    1. حالا یه بازی که شاید دیدنش خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییی بهت حال بده بازی black dog هست که پیشرفته شده منچ خودمونه و خیلی زیاد به چیزی که میگی نزدیکه

  9. جواب سوال دوم روز هشتم
    توی یک بازی مثل پانتومیم اگر کسی که داره پانتومیم رو اجرا میکنه و همچنین تیمش نتونن درست اجرا کنن یا حدس درستی بزنن با وجود همه محدودیت های زمانی و پارازیت ها، اعضای تیم مقابل میتونن یکی رو انتخاب کنن که یک راز از زندگی خودش بگه (مثل شجاعت صداقت ) و در یه حالت خفن هم میشه اگر تیمی زیر 1 دقیقه مثلا تونست حدس بزنه یه جریمه هم لحاظ کنه علاوه بر اون رازی که گفته میشه.

  10. روز هشتم دوره گیمیفیکیشن در بازاریابی، جواب سوال اول
    کارت های شخصیت در اکثر بازی ها می تونه جذابیت ایجاد کنه.
    من بازی پانتومیم را پیشنهاد می کنم. یکسری کارت شخصیت طراحی می کنیم با عناوین
    داوود گدا: بازیکن باید موضوع را با یک دست اجرا کند و دست دیگر را بصورت گدایی نگه دارد.
    نادر لنگ: اجرا موضوع با یک پا بالا،
    ساسان کوری:‌اجرا با چشمان بسته.
    پلویز : اجرا با حالتی که با یک دست آجری را معلق نگه داشته.
    سیا افلیج: بازیکن بصورت خوابید روی زمین اجرا می کند.
    ممد موال: بازیکن بصورت سرپا نشسته و اجرا می کند.
    در حین اجرا اگر بازیکن از فرم فیزیکی شخصیت تخطی کند تیم امتیاز اون دور را از دست می دهد.

  11. روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی سوال اول:
    مثلا برای بازی حکم چهارتا شخصیت در نظر گرفته بشه شامل چهارکارت جدا. مثلا کارت سبز این قدرتو بده که تو هر دست از یار طرف مقابلش فقط یک بار بپرسه که مثلا سرباز دل دستته؟. کارت زرد: مثلا میتونه از یک کارتی که متعلق به خودشه مثلا تک پیک دوبار استفاده کنه. کارت آبی: درصورت احتمال مارس یا حاکم کدشدن میتونه یک امتیاز ذخیره داشته باشه که این اتفاق نیوفته. کارت قرمز هم پوچ و هیچ قدرتی نداره.

    1. معمولا توی این سبک بازی یچیزی که هست عوض کدن کارت با رقیبه تو بتونی یه کارتتو که احتمالا بده یا خال فراره بدی به یکی بعد یکی از کارتاشو شانسی برداری

  12. پاسخ سوال اول روز هشتم دوره گیمیفیکیشن در بازاریابی:

    بازی Panic Lab که در روز گذشته بررسی کردیم. با اضافه کردن یک سری کارت شخصیت میشه به جذابیت اون اضافه کرد و کمی هم سخت‌ترش کرد. همونطور که در پاسخ روز گذشته هم گفتم، بازی رو به این صورت تغییر میدیم که اول بازی همه یک سری پولک قرمز خواهند داشت و با هر شکست اون رو از دست میدن و به فرد برنده داده میشه. و در نهایت برنده کسیه که تمام امتیازات (پولک‌ها) رو جمع کرده باشه: Last Man Standing

    هر موقع که تاس ریخته میشه کارت‌ها هم بر می‌خورن و پخش میشن بین بازیکنان (یا میشه این کار رو هر چند مرحله یکی کرد) حالا کارت‌هایی که قراره اضافه کنیم به چه کاری میان؟

    یک کارت، مثلاً شخصیت معکوس: کسی که این کارت شخصیت رو می‌گیره، باید جهت عکس بقیه حرکت کنه.

    کارت شخصیت ثابت: کسیه که وقتی به اتاق‌های دگرگیسی میرسه، آمیب مورد نظرش همونطور ثابت می‌مونه و دگرگیسی نمیده.

    کارت شخصیت تپل (!) : کسیه که آمیبی که دنبالشه، از روی کانال‌های کولر می‌پره و داخلش نمیشه.

    کارت نامیرا: کسی که این کارت رو داره، تا بی‌نهایت دگردیسی می‌تونه دنبال آمیب بگرده.

    کارت میرا: کسی که این کارت بهش میرسه، فقط یک دگردیسی رو می‌تونه دنبال و تجربه کنه و اگر به دگردیسی دیگه برسه نمیتونه بازی رو ادامه بده.

    کارت شوم: کسی که این کارت بهش میفته حتماً باید سعی کنه این دست بازی رو ببره و امتیازی هم نمیگیره، فقط امتیاز از دست نمیده.

    و کارت‌های دیگه‌ای که میشه براش طراحی کرد (امتیاز دوبل و … )

    اینطوری به جذابیت بازی و هیجانش اضافه میشه.

    یا مثلاً یه کاری که برای جذابیت بیشتر Ghost Blitz (و سخت‌تر شدنش) می‌شه کرد وارد کردن همین شخصیت‌هاست یا اینکه وجود یکسری از شکل‌ها در کارت‌ها موجب استثناء در قوانین بازی بشه.
    بازی‌های زیادی رو میشه اینطوری سخت‌تر و جالب‌ترش کرد.

    1. حالا یچیز جالب بهت بگم راجع به کارتای شخصیت کارتای شخصیت وقتی خیلی باحالن که مثل بازی اولون دوگرو داشته باشن یه گروه خوب یه گروه بد چیزی که توی بازیای این سبکی زیاد میبینیم مثل مافیا یا راز هیتلر و …
      حالا میشه باحال ترش کرد مثلا ما یه سبک بازی داریم به اسم بازیای نیمه همکاری توی این بازیا سیستم اینجوریه که مثلا 4 نفر بازی میکنن 4 تا کارت شخصیت خوب و یکسان داریم یه کارت شخصیت خاعن کارتا رو نمیشه ! و ممکنه اصا کارت شخصیت خاعن بیرون بازی باشه ولی شما اخرش به اون خاعن بیرون بازی ببازید!

    2. اینکه جواب هر دوره منحصر بفرد نیست و هر کس میتونه جواب خودشو داشته باشه رو چطوری هندل میکنیم؟

  13. پاسخ سوال دوم روز هشتم از دوره گیمیفیکیشن در بازاریابی : بازی شطرنج چند نفره نوبت هر کی بود ادامه رو بازی میکنه فقط اول بازی همه تاس میندازه یه بار هرکی زوج اومد میشه جانی هرکی فرد اومد عدد میگیره حامی یعنی حامی ها نمیتونن فقط با سربازان شون کسی رو بزنن ولی جانی ها عادی هستن همه رو بلرزون دادا… اگر کسی شش آورد یا میتونه تو مرحله ای از بازی که یکی از رنگ ها کمتر از ۶ تا مهره داره برا اینکه برنده شه یا سه دور پشت هم خودش بازی کنه یا اینکه سه تا سرباز از بازی حذف کنه طوری که باعث باخت بقیه بشه حالا با این خباثت اگر باز هم نتونست برنده شه، یعنی خااااک بر سر بی عرضه ش کنن از بازی حذف میشه تا درس عبرتی شود برای سایرین:/
    خودمم ازش راضی نیستم
    ببخشید بضاعت امروز ما این بود .

    1. خوب بود شطرنج بازی مورد علاقه منه نکته جالبش میدونی چیه همیشه برام سوال بوده که چی میشه ینفر حرکت اسب رو به اون شکل وارد بازی میکنه!

  14. پاسخ سوال اول روز هشتم
    من دوست دارم بازی خوردن نوشیدنی ماالشعیر (که سالمتر هم هست) رو بررسی کنم به این صورت که پشت درب فلزی یه کدی باشه که هر کسی بتونه با واردکردنش تو سایت ثابت کنه اون نوشیدنی رو خورده
    بعد شرکت به کسایی که تعدا خاصی از یک طعم رو در زمان خاصی خورده باشن یه کارت مخصوص اون طعم رو بده که اتفاقا بتونن با اون خرید رایگان هم انجام بدن ولی به همراه این آپشن که اگر اون کارتها رو هم در همه طعم ها جمع آوری کنن شرکت براشون یه کارت طلایی یا یه بطری طلایی که اسم خودشون رو روش هک کرده ارسال کنه تا باهاش پز هم بدن و از این جور کارا :))

  15. پاسخ سوال دوم روز هشتم
    مثلا بازی تخته نرد رو در نظر بگیریم…. من فک میکنم کسی که بتونه یک بار مارس کنه میتونه به جای اینکه دو برابر امتیاز بگیره ازاین آپشن استفاده کنه. اون هم اینه که یه مهره اضافه رو بالای هرکدوم از مهره هاش بذاره
    این دو مهره روی هم بازم یک مهره حساب میشن اما با این فرق که این قابلیت رو داره که اگر تونستن(بعدش هم حرکت داشتن) از روی مهره ی حریف بپرن(وقتی بیشتر از یکی باشه) و اینطوری زودتر برسن به آخر
    طوری که فقط یکبار میتونه از این شانس اضافی استفاده کنه
    و اگر هم تنها باشن و زده بشن مثل بقیه مهره ها میسوزن

  16. جواب سوال سوم روز هشتم
    واسه ماموریت ها که میشه کارت شخصیت طراحی کرد و میشه یه چیزی مثل کارتهای دولینگو یا جام های کوییزآف کینگز خودم خیلی به این ها علاقه ای ندارم مگر اینکه فایده خاصی داشته باشه
    مثلا اینکه از بین کسایی که فلان ماموریت رو رفتن و کارتشو گرفتن چندتاشون میتونن بیان و با فلان خواننده یا رقاص یا باند معروف برقصن یا ازشون رقص یاد بگیرن

    برای دومی هم میشه ی اپی طراحی کرد که شبیه مسابقه دو نایک باشه 🙂 مثلا آدما تو کره زمین برقصن و همراه رقص گوشیشونم باشه که حرکات رو تشخیص بده و میزان رقص رو گزارش کنه
    همه آدما که تقصیم شدن به مردها و زن ها با هم برقصن چون اولین گروهی که از رقص بایسته بازنده ست یا گروهی که سریعتر یا بیشتر رقصیده برنده ست:))

    1. جالبه که یکی از شبه بازیایی که همه دنیا انجام دادن اینه که دونفر نگاه هم میکنن هرکی پلک زد بازندست و خیلی میشه از این بازی الگو گرفت

  17. پاسخ سوال اول روز هشتم از دوره گیمیفیکیشن در بازاریابی
    بازی شطرنج اومد تو ذهنم چون خیلی خشکه بازی میخوام یکم از این حالت دربیاد :)) 1 کارت میتونه این باشه که وزیر ی جونه اضافه داشته باشه. 1 کارت دیگه میتونه این باشه که اگه رقیب رو زیر ده حرکت کیش کنی ی رخ یا حتی وزیرش باید بره بیرون. یکی دیگه اینکه اگه با سرباز مهره های عقب حریف رو (به جز شاه قاعدتا) بزنی میتونی ی مهره مشابه همون بیاری تو. 1 کارت دیگه که خیلی خفنه میتونه ملکه باشه و وقتی شاه مات شد به عنوان جانشین بیاد تو زمین و حتی ی مهره قوی جز وزیر رو هم حذف کنه. این میتونه ی جورایی Handicapping هم باشه و توی ی موقعیتی که رقیب خیلی ضعیفتره بتونه استفاده کنه.

    1. این وقتی خیلی جوابه که کارتای شخصیتتون رو ندونید یعنی یه کارت شخصیت هرکدوم رندوم بردارید و به طرف مقابل نگید یا ندتا کارت داشته باشید بعد اینا یبار مصرف باشن

  18. پاسخ سوال دوم روز هشتم از دوره گیمیفیکیشن در بازاریابی
    ادامه شطرنجه. وقتی یکی از دو طرف مهره هاش به 5تا رسید ولی رقیب 8تا و بیشتر از اون مهره داشت ی ریسکی میتونه بکنه به اسم دوئل. هر مهره ی کارت داره و وقتی از بازی بیرون میره کارتش هم کنارش میره بیرون و روی هم چیده میشن کارتا. وقتی یکی دوئل میده 2طرف باید کارتارو بدن رقیب بر بزنه و ی کارت بکشه بیرون اگر مساوی بود قدرتشون ادامه میدن همونجور اما اگه طرف قویتر ببره ی مهره دیگه هم از ضعیفتره حذف میشه و اگه طرف ضعیفتر ببره میتونه همون 2تا کارت انتخاب شده رو مهره هاشو بیاره تو. قدرت هم 1وزیره 2اسبه 3رخه 4فیل 5سرباز

    1. با این تفاسیری که تو گفتی احتمالا از بوردگیم رایزینگ سان به شدت خوشت میاد احتمالا اخر هفته بخوام بازیش کنم یار کم بود بت میگم بیای بازی کنی کلا تمام کامنتایی که میزاری بعد اون بازی چند مرحله بهتر میشه مطمینم

  19. جواب سوال سوم روز هشتم

    بازی رقص با استفاده از دو مکانیک راز و آخرین نفر این جوری تغییر پیدا کنه:

    هر بار تصویری از یک مکان در تهران گذاشته بشه که طراح بازی داره یک رقص به خصوص را اون جا انجام میده. افراد 48 ساعت وقت دارند که اون مکان در تهران را پیدا کنند و همون رقص را همون جا انجام بدن و فیلم خودشون را به اشتراک بزارن. کسانی که در 48 ساعت این چالش را تمام نکنند از دور بازی حذف میشن.

    1. نه این جواب نمیده که دقیقا همون محل باشه چون خیلی از افراد حذف میشن از بازی معمولا اینجور بازی 14 یا 23 مرحله دارن و اینجوری اگه بخوای پیش بری یوزرهای خیلی زیادی رو از دست میدی مثلا میشه گف برید جلوی فلان قسمت پارک همچین کاری کنید

  20. جواب سوال سوم روز هشتم گیمیفیکیشن :برای بازی رقصیدن کارت شخصیت هم میتونه جالب باشه به این صورت که به گروه در هرمرحله کارت هایی بدیم که هنگام رقصیدن اون شخصیت یا اون چیزی که توی کارت ازشون خواسته شده رو نشون بدن مثلا یه شکلی باشه که منظورش رقص در طبیعت و اون گروه با توجه به مضمون کارت برقصن واین کارت ها در مراحل بالاتر سخت تر بشه از یک شخصیت به چند شخصیت تبدیل بشه گروه هایی که بهترین اجرا رو داشته باشن یه سری محدودیت براشون از بین بره واین تا مرحله ای باشه که فقط گروه های برتر بمونن حتی میشه کارت هایی در نظر گرفت مثلا الهه رقص که وقتی به گروهی رسید بدون رقص بتونن یه مرحله بیان بالاتر یا میشه برای گروه هایی که بتونن حدس درست بزنن که گروه درحال رقصیدن چه شخصیتی مد نظرش بعد از چند حدس درست برای اونا هم یه محدودیت برداشته بشه.شاید بشه بهش گفت پانتومیم رقص.ولی اگه یه گروه داوری هم باشه بهتر میشه که به رای شرکت کننده ها نظارتت کنن

  21. روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی- جواب سوال دوم :
    من میخوام بازی فیفا رو با استفاده از کارت شخصیت جذاب تر کنم :
    مثلا ما بیاییم با 4 نفر توی فیفا لیگ بزاریم
    بعد بیاییم یه سری کارت شخصیت مشخص کنیم که مثلا اینا باشه :
    1 : کارت دبل کاپیتان( کسی که این کارت رو داره اگر با کاپیتانش گل بزنه دوبرابر حساب بشه)
    2: کارت 90+(کسی که این شخصیت بهش تعلق گرفت اگر توی وقت اضافه گل بزنه بدون توجه به نتیجه بازی علاوه بر برد همون بازی ،سه امتیاز بازی بعد رو هم میگیره )
    3:کارت سوییپر آقای گل (کسی که این کارت رو گرفت اگر با مدافع گل بزنه دوبرابر حساب میشه )
    4: کارت تیر طلایی ( کسی که این کارت رو داره اگر توی بازی به تیر دروازه هم بزنه یک گل براش حساب میشه)
    5: تعویضی طلایی (دارنده این کارت اگر بعد از دقیقه 80 یار تعویضیشو آورد توی بازی و همون بازیکن گل بزنه بازی رو برده)
    6: کارت جوان جویای نام (دارنده این کارت باید از اول بازی سه تا بازیکن زیر 23 سال بیاره توی ترکیب که اگر با هرکدوم از اینها گل بزنه دوبرابر حساب میشه)

  22. جواب سوال اول روز هشتم دوره گيميفيكيشن:
    تا اونجايي كه من بازي كردم يا ديدم كارتاي شخصيت يا انتخاب ميشن يا به صورت رندم پخش ميشن. من هر دورو دوس دارم؛ مثلا تو بازي دژ ما اول هر دور نقش انتخاب مي كنيم اما تو مافيا يا همين اولون كه معرفي كرديد كارتها به صورت رندم پخش ميشن اما در هر دو صورت معمولا كارتا اول بازي پخش شدن و بازيكنا ازشون استفاده ميكنن. من حالا دلم ميخواد از كارتاي شخصيت نه فقط به عنوان يك امتياز، بلكه هم امتياز و هم انگيزه استفاده كنم.
    بازي اي كه ميخوام تغيير بدم منچه(از زيباترين خاطرات هر كرسيه فكر كنم:)) منچ بازي ايه كه ميتونه هم خييييلييييي يكنواخت باشه و هم خييييلييييييي هيجان انگيز اما بستگي به بازيكناش داره؛ اينكه چقد پايه باشن و چقد كيلر:)
    زدن مهره هاي بقيه توي منچي كه من تغييرش ميدم ميشه يه امتياز(نه يك اپشن) و به ازاي هر بار زدن فرد ميتونه يك كارت قدرت انتخاب كنه ( يا بكشه. خوبي انتخاب كردن اينه كه طرف انگيزش براي امتياز جمع كردن با توجه به شخصيتي كه ميخواد بيشتره). اول بازي هم چهارتا كارت شخصيت بر زده ميشه و هر كي يكي برميداره.

    حالا سيستم كارتها:
    چند مدل كارت قدرت داريم و از هر كارت ١٢ تا هست.
    ١. حافظت: يك مهره شخص كه يكي داره ميزنتش رو نجات ميديم و دو مهره با هم توي خونه مي ايستن.
    ٢. خباثت: يك مهره شخص كه يكي داره ميزتش ميره بيرون اما زننده مهره هم ميره بيرون:) كسي كه زده مهره ها رو امتيازا نميگيره امارصاحب كارت يك امتياز ميگيره.
    ٣. سياست: مهره اي كه اين قدرت روش اعمال ميشه ميتونه دقيقا شش تا خونه جلو يا عقب بره(دقيقا شش تا به خاطر اينه كه اگه ي مهره در شرف ورود به خونه هاي امن داره نتونه ببره تو و هي حرص بخوره:))
    ٤. جنايت: اگه شش بياره ميتونه علاوه بر حركت و جايزه تاسش يك مهره رو از هر جاي صفحه(به جز خونه هاي امن) بفرسته بيرون.
    ٥. سرايت: اگه شش بياره ميتونه قبل از حركتش(و فقط قبل از حركتش) جاي مهره خودتو با هر كدوم از مهره هاي توي صفحه عوض كنه.

    هر كارت قدرت روي يك مهره فقط ميتونه استفاده بشه و بعد از استفاده شدن برميگرده پيش بقيه كارتا كه دوباره استفاده بشه. كسي نميتونه بيشتر از ١٥ تا كارت قدرت داشته باشه.

    بعد هم ٤ تا كارت شخصيت داريم:
    شيطون و فرشته و دو تا پوچ

    روند بازي:
    روند بازي مثل منچ عاديه ولي استفاده از كارتها مهمه. توي بازي همينجوري كه داريم تاس ميندازيم مهره ها رو جلو ميبريم صحبت ميكنيم بايد سعي كنيم بقيه رو قانع كنيم كه ما فرشته ايم. حالا هر نقشي ميخواد باشه هر كسي بايد تلاش كنه بقيه رو قانع كنه كه فرشته ست و ابزاري كه براي اين كار در اختياره كارتاي قدرته. كارتاي قدرت رو هر كسي با زدن بقيه بدست مياره اما ميتونه اگه بازيكني بهشون احتياج داشت بهش بده؛ يعني قابل انتقالن.خلاصه ك يك عالمه حرف زدن و ادعا داره.
    بازي كه تموم بشه(هر چهار تا مهره شو ببره داخل) هر چهار نفر بايد رأي بدن كه فرشته كيه. كسي كه بيشترين رأي رو بياره:
    ١. اگه خود فرشته باشه كسي كه اولين نفر مهره هاشو برده داخل برده ست.
    ٢. اگه شيطان باشه خود شيطان برنده ست.
    ٣. اگه از دو نفر ديگه باشه همه ميبازن:)))

    اين بازي رو من از تلفيق منچ و يك برنامه ورايتي شو و يكم هم دژ درست كردم:)

    1. خیلی خوب بود بهترین جواب این روز رو داشتی تاحالا ولی یه نکته مهمی باید رعایت کنی که مطمین نیستم رعایت کرده باشی!کارتای قدرت نباید هم رو بتونن نفی کنن الان کارت خباثت و حفاظت همو نقض میکنن یعنی یکی اینو داره یکی اونو چه اتفاقی میفته باید خیلی روی این قضیایا فکر کنی یا توضیح بدی این کارت اگر ططرف اون کارت مقابلش رو داشته باشه اثر نمیکنه و …

      1. درست میگید سعی کردم نشه اما شده یکم
        البته مثالی که شما زدید همو نقض نمیکنن چون جفتش کارتیه که صاحب مهره در حال خطر داره استفاده میکنه و اگه جفتشو داشته باشه میتونه انتخاب کنه که هم خودش هم کسی که میخواد بزنتش رو حفظ کنه یا بفرسته بیرون و یک امتیاز بگیره.
        اما مثلا اینکه بین کارت جنایت یا حفاظت کدومش باید استفاده بشه چند تا راه ب ذهنم میرسه:
        ۱. یک اولویت بندی بداریم مثلا وقتی یکی خواست جنایت کنه دیگه حفاظت قابل استفاده نباشه(خودم دوست ندارم اینو)
        ۲. یک شرط بذاریم و اونم اینه ک اونی ک اولین نفر کار رو بنداز وسط میتونه از کارتش استفاده کنه. ینی مثلا یکی شش میاره ک من میدونم کارت جنایت داره من سریع کارت حفاظتمو میندازم وسط و میگم فلا مهره منو نمیتونی بزنی اما کارتم هم میسوزه و برمیگرده کنار بقیه کارتا(اینم اولویت دوممه)
        ۳. یکی میگه من میخوام روی مهره تو جنایت کنم من میگم من حفاظت دارم. بعد جفتمون کل میندازیم و بعد حداکثر یک دقیقه بقیه باید رای بدن که کی کارتشو استفاده کنه و کارت کی بسوزه:) اگه مساوی شد هم قانون باشه که جنایت اولویت داره(اینو خودم بیشتر دوست دارم)
        راستی اگه توی رای گیری یادم رفت بگم که همه باید رای بدن اما توی رای شماری رای فرشته حساب نمیشه که احتمال مساوی شدن رای ها نباشه)

  23. جواب سوال سوم روز هشتم دوره گيميفيكيشن:
    به نظرم از عنصر لست من استندينگ خيلي نميشه عام استفاده كرد اونم توي اين تعداد مخاطب. براي همين فكر ميكنم اگر به صورت ايونت باشه بهتره. حالا اينكه چطور اجرا بشه:
    ي زمانيا از روز يا هفته يا ماه(مشخص باشه) يك ايونتي اجرا بشه تحت عنوان who can?who will? بعد ايونت به اين صورت باشه كه مثلا از يه مدت قبلش گفته باشن كه از فلان ساعت فلان ثانيه ايونت شروع ميشه. يك چيز ديگه اي هم كه اطلاع راستي ميشه اينه كه ما چند تا تم داريم(تم هاي لباس؛ مثلا جوكر، تينكربل، …) كه اگه بتونيد توي پوششتون اونا رو جا بديد و كامپيوتر متوجه بشه قدرت اونا رو بهتون ميده(مثلا براي جوكر سه تا اشتباهتون رو با خنده شيطاني مشخص ميكنه اما حذفتون نميكنه. مثلا براي تينكربل يك حركت رو بهتون استراحت ميده و …)
    حالا خود ايونت اينطوريه: از لحظه اي كه ايونت شروع ميشه شركت كننده ها هر ٣٠ ثانيه بهشون يك حركت نشون داده ميشه كه انجامش بدن. ٥ثانيه اول تمرينه و ٢٠ ثانيه واقعي بايد انجامش بدن و ٥ثانيه استراحت براي حركت بعدي. بعد از ٣ يا ٥ دقيقه هم بازي تمومه.
    توي هر مرحله كامپيوتر يك درصد شباهت حركت اجرا شده به حركت أصلي رو ميده و توي حركات اول اگه اون بيشتر از ٧٥ باشه طرف پاس ميشه وگرنه حذف ميشه.هر چي مرحله بالاتر بره اين درصد مورد نظر براي پاس شدن هم بيشتر ميشه.
    براي خفن تر شدن فضا و إيجاد رقابت هم ميشه از جدول انلاين سوروايوال ها يا حتي بهتر از اون، نمايش انلاين كسايي كه همين الان حذف شدن و جمع مونده ها و حذف شده هاي اين حركت و كل حركات از اول تا اين لحظه استفاده كنيم.
    و در نهايت افرادي كه برنده ميشن توي سايت اسمشون زده ميشه و شاخ ميشن:)

      1. نه انلاین و همزمانه
        از الگوریتم های شناسایی حرکات بدن باید استفاده بشه توش مثل کینکت

  24. جواب سوال اول روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی
    بازی بیست سوالی گروهی(حداقل 4 نفر)
    افراد هر گروه به نوبت حق پرسش سوال یا جواب دادن را دارند و ترتیب باید رعایت شود .
    گروه مطرح کننده سوال ، یک کارت شخصیت دروغگو دارد . و یک کارت شخصیت دهن لق ! که در بازی 4 نفره تنها یکی از این کارت ها به یکی از اعضا تعلق می گیرد .
    گروه پرسشگر یک کارت شخصیت کشیش دارد و یک کارت شخصیت بازپرس . که در بازی 4 نفره تنها یکی از کارت ها به یکی از اعضا تعلق می گیرد .
    دروغگو می تونه اگر احساس کرد که گروه مقابل به سرعت و در همان سوالات ابتدایی ، حرفه ای عمل کردند ، به حداکثر دو سوال در نوبت خود جواب نادرست بدهد .
    دهن لق ملزم است اگر گروه مقابل ، پس از پرسیدن 15 سوال ، هنوز به جواب نزدیک نشده بود ، اما بازیکنی که نوبتش است به درستی حدس زد که کارت شخصیت دهن لق در بازی است و او را شناسایی کرد ، جواب آخر را بدهد .
    شخصیت های پرسشگر ، نقش خود را رو می کنند .
    کشیش می تواند یک سوال بپرسد که جواب دقیق و غیر از بله یا نه بگیرد .(شخصیت دروغگو حق ندارد در جواب کشیش دروغ بگوید)
    بازپرس می تواند در عین توسل به زور(!) ، 5سوال پشت سرهم و سریع بپرسد(درست به سبک بازپرسی و گرفتن اعتراف ! شخصیت دروغگو می تواند نقش خود را ایفا کرده و جواب دروغ به بازپرس بدهد)

  25. جواب سوال سوم روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی: فرص می کنیم یکی دیگر از اهداف بازی رای گیری محبوبیت رقص کلاسیک و رقص خیابانی در بین افراد علاقه مند به رقص و عضو یک باشگاه رقص با رقص های مختلف است.
    کل بازی در 3 سطح باشد، سطح اول مقدماتی با 10 ماموریت با همین سناریوی تعریف شده انجام شود که افراد با استایل رقص هم دیگر و روند بازی آشنا شوند و یکسری حدفی هم خواهیم داشت که مکانیک last man survive دیده شده. در سطح دوم مکانیک راز را با برداشتن محدودیت پای در سیمان! فعال می کنیم. که حالا دو theme رقص کلاسیک مثلا باله و رقص خیابانی مثلا hip hop به عنوان دو گروه تعیین می شوند. افراد در پروفایل شخصی خود یکی از این دو theme را که علاقه مند هستند و یا در ان توانایی بیشتری دارند را تعیین می کنند. مدیر وبسایت به عنوان رهبر به این اطلاعات دسترسی دارد و به صورت رندوم برای هر یک از 10 ماموریت سطح دو، کارت های عصویت در یکی از دو گروه را به صورت محرمانه برای افراد ارسال می کند. پنل چت افراد گروههای مختلف فعال می شود و با مداکره با هم، گروه ها برای رقص گروهی و مسابقه شکل می گیرد در اینجا افراد فقط از روی بازی سطح اول و badgeهایی که هر فرد گرفته می توانند حدس بزنند که هر یک طرفدار کدام گروه هستند، در این گروه ها افراد می بایست صرفا بر اساس کارت theme دریافت شده رهبرگروه برقصند، در این صورت سه نوع گروه احتمال تشکیل دارد دو گروهی که اکثرا کلاسیک یا خیایانی و یا گروه ترکیبی. بعد از نمایش کلیپ رقص گروهی و دادن رای ها، مدیر وبسایت که نتیجه رای سه داور که مثلا از مربیان رقص باشگاه و بی طرف هستند در تعیین نوع رقص اعلام می کند که رقص گروهی کلاسیک ، خیابانی و یا ترکیبی بوده است و آیا داستان رقص هر ماموریت دیده شد یا خیر؟ گروه بهترین انتخاب می شود و امتیاز به هریک از افراد تعلق می گیرد و اگر کسی گروه انتخابی پروفایلش با نتیجه مسابقات یکی بود به ان فرد فارع از اینکه در کدام گروه دسته جمعی رقصیده بوده، امتیاز مصاعف داده می شود.
    در سطح سوم افرادی که بیشترین امتیازات را در یک حد مشخصی کسب کرده اند با انتخاب خود یکی از سه گروه 1 ،2، ترکیبی را انتخاب می کنند و با کم شدن راز و شناخت بیشتر افراد خبره و مداکره افراد گروه بندی و نتیجه این سطح مسابقات مشخص کننده محبوبیت بیشتر رقص 1،2 و یا رقص تشکیل کلاس های جدید برای ترکیب این دو رقص با استفاده از تکنیکهای افراد خبره بازی می باشد.

    1. …در پایان بازی سطح 2 بر اساس نتیجه مسابقات و نطرات داوران، هر فردی که انتخاب اولیه پروفایلش با انتخاب بازی مدیر برای او یکی بود و یا با نتیجه نهایی برای گروهی که در ان رقصیده یکی بود امتیاز مثبت و اگر خلافش بود امتیاز منفی می گیرد.

      1. …در هر گروهی که در سطح دو تشکیل می شود افراد کارت های عصویت که مدیر وبسایت رندوم به انها داده اند را برای همدیگر رو می کنند و افراد می توانند با دادن رشوه امتیاز به همدیگر کارت هایشان را جابه جا کنند که خود این امر بر موفقیت و یا شکست گروه با انتخاب اگاهانه هریک از افراد تاثیرگدار است و همچنان هیچ یک از افراد نمی داند که علاقه هر فرد برای کدام گروه رقصی است.

  26. روز هشتم-گینیفیکیشن در بازاریابی
    سوال دوم
    چهار کارت داریم
    جان سخت:کسی که این کارتو داره کسی حق نداره بهش توپ بزنه اما حق استپ توی بازی نداره و استپ بالای سه ثانیه حذفش میکنه
    پاشنه اشیل:کسی که این کارتو داره یه نقطه حساس داره که فقط داور بازی میدونه تا سه بار به اون نقطه ضربه نخوره بیرون نمیره
    سویپر:اگه توپ بهش برخورد بلافاصله بیرون نمیره اما حریف ده ثانیه وقت داره توی زمین خالی که تمرکز فقط روی اونه شانس موندنشو بگیره
    کتک خور ناجی:هر چی توپ بخوره از بازی بیرون نمیره و اگه فقط اونو و جان سخت توی بازی بمونن جان سخت میتونه دو ثانیه اضافه پشت کتک خور ناجی زمان بخره و در مجموع پنج ثانیه وقت استراحت داره و خودش وقتی از زمین بیرون میره که سویپر هم پاشنه اشیلش مشخص بشه و از بازی بیرون بره

  27. روز هشتم-گینیفیکیشن در بازاریابی
    سوال دوم

    توی بازی مافیا چهار تا کاراکتر جدید بزاریم
    ۱-بچه شیطان که دستیار ناتاشاست اونم شب با مافیا چشماشو باز میکنه قدرتشم اینه که حق وتو داره و بازیکنا باید از مافیا تشخیصش بدن
    ۲-بیمار روانی: باید طوری رفتار کنه همه فکر کنن مافیاست تنها فردیه که دکتر باید بهش کمک منفی کنه تا لو بره و اگه موفق نشه و گروه به اشتباه مافیا تشخیصش بده دکتر خودش باید خودشو عزل کنه
    ۳-قاتل صورتی:باید پلیسو پیدا کنه اما اعلام نمیکنه تا وقتی جون پلیس در خطر بود اعلام وجود میکنه و میمیره
    ۴-شاعر سمی:
    وقتی دو نفر نهایی از مافیا باقیمونده بود میتونه چشمشو باز کن و به انتخاب خودش همونجا یکی از مافیا رو بکشه

  28. سلام
    روز هشتم دوره گیمیفیکیشن در بازاریابی، جواب سوال اول
    میخواستم درمورد منچ بنویسم که دیدم ماشالا بچه ها ایده های خوبی داده بودن. امان از دیر رسیدنام 🙂

    درمورد پامتومیم چندتا ایده میشه باشه:
    کارت کوری: هرکی بهش بیفته باید با چشم بسته اجرا کنه.
    کارت سایه: این کارت میگه باید نور بندازیم و بچه ها برگردن و از روی حرکتای سایه اجراکننده رو دیوار حدس بزنن
    کارت سکوت: گروه مقابل میتونه دونفر از گروه حدس زننده رو ساکت کنه
    کارت دستیار: کسی که کلمه رو میدونه و باید بازی کنه باید یه نفر رو بیاره و حرکتایی که میواد بکنه رو با اعضا جوارح اون یکی اجراش کنه

    اینا بیشتر فضا رو فان میکنه. اما خب شخصیت نیستن.

    1. اینا کارت ماموریته کارت شخصیت نیست بیشتر فک کن کارت شخصیت بهت یه قدرت میده مثلا تو میتونی یکاری بیشتر از بقیه افراد انجام بدی.اینکه طرف با چشم بسته بیاد یه کاری رو بکنه قدرت نیست ضعف طرفه پس میشه ماموریت نه قدرت بیشتر فک کن

      1. مرسی بابت توضیحت، وقتی داشتم فک میکردم همین که دقیق کارت شخصیت چیه مشغولم میکرد.

        تو شطرنج میشه اول رندم چندتا کارت تو خونه های مختلف گذاشت هرکدومشون یه قدرت محدود و با تاریخ انقضایی رو به طرف بده.
        مثلا کارت دبل: «یه حرکت» رو بازیکن میتونه دوبار پشت هم انجام بده.
        کارت اکسچنج: هر مهره براساس واحد سرباز ارزشگذاری بشه و بگه میتونی مثلا فیلتو بیاری تو و سه تا سرباز بزاری بیرون.
        کارت چشمبندی: میتونه انتخاب کنه تو این حرکتم حریف چشمشو ببنده و نبینه چی رو حرکت میدم.
        کارت تغییر ماهیت: حرکت مهره هاییکه انتخاب میکنه باهم عوض شه. مثلا با فیلش حرکت اسب بزنه.

        تاریخ انقضاش هم اینطوری باشه که یا مثلا تا n حرکت بعدی میتونه استفاده کنه یا تا وقتی که طرف مقابل هم همون کارتو بگیره.

        اینا فکر میکنم به شخصیت نزدیکتر باشه. یه قدرتی میده که آپشنای طرف بیشتر بشه.

  29. ی بازی که قبلا انجام می دادیم بازی مادام ؟یس
    یک فضایی داشتیم که یک نفر یک سمت می ایستاد چند نفر دیگر سمت دیگر می ایستادند اون ی نفر به هر کدوم از افراد بنا بر نظر خودش دستوراتی می داد و هر کسی زودتر به این سمت می رسید برنده اعلام می شد حالا دستورات اون ی نفر به این شکل بود که می گفت تو ی قدم فیلی بیا جلو و باید ی قدم بزرگ بر میداشت به نفر بعدی می گفت ی قدم کانگورویی و باید اون نفر ی قدم می پرید قدم مورچه ای و قدم خرگوشی و …….. 🙂 و اینجوری بود که باید اجازه می گرفت مادام ؟؟؟؟ یس …..
    حالا میایم کارت شخصیت بین افراد در هر مرحله پخش می کنیم
    کارت ذوقمرگ : که قدم مورچه ای رو به کانگورویی تبدیل می کند
    کارت درنگ : قدمی بر نمی داری و نمیتوانی اون دور را حرکت کنی
    کارت قدم خیر:می تواند او هم به هر کسی که دوست دارد قدمی اضافه کند
    کارت دگردیسی:قدم فیلی را به مورچه ای تبدیل میکند
    و……….

  30. جواب سوال سوم روز هشتم
    رقص رو نماد صلحی بدونیم که آدمای مختلفی از همه جای دنیارو بهم وصل میکنه و پیام عشق و صلح میفرسته نمیدونم چرا سریع یاد این کلیپ افتادم که ی سری با دوچرخه های ثابت پا میزدن تا مرد لباساشو دراره االبته مابین اون خسته می شدن و جاشونو با کناری عوض می کردن آخرشم پیغام این میومد که شما اینقدر کالری سوزوندین حالا من میگم بیایم همین سیستم رو dancer ها پیاده کنیم بگیم بی وقفه برقصن و انیمیشنی رو به حرکت در بیارن این چالش و این سیستم رو براشون تعریف کنیم تا نهایت یک نفر باقی بمونه و برنده شه .
    ببخشید ک فقط این به ذهنم رسید 🙁

  31. جواب سوال اول روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی:
    من بازی گرگم به هوا را پیشنهاد میدم. میتونه بازی اینطوری بشه که به تعداد افراد کارت شخصیت طراحی کنیم و هر کس شخصیت یه حیوونی را پیدا کنه. و موقعیکه توپ بالا انداخته میشه هر کس باید شبیه حیوونه روی کارتش فرار کنه. مثلا کسیکه قورباغه میشه شبیه قورباغه بجهه و فرار کنه، کسیکه مار میشه روی زمین بخزه و فرار کنه و میشه برای جذابتر شدن هر کس صدای اون حیوون را هم دربیاره 🙂

  32. سوال اول, روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی:

    مثلا واسه بازی وسطی یه سری کارت شخصیت بزاریم، که هرکی براساس تواناییش کارتو برمیداره.
    یه کارت شخصیت امپراطور داریم که میتونه گل بگیره و توانایی اینو داره که سه نفری که حذف شدن از تیمشو برگردونه به بازی،
    چندتا کارت شخصیت سرباز داریم که باید جلو تر از بقیه وایستن و نمیتونه به اطراف فرار کنن،
    یه کارت رویین تن داریم که تا ۵بار بهش توپ میخوره حذف نمیشه،
    یه کارت سیاهی لشکر داریم که باید بازی کنه ولی نه امتیازی میگیره نه از دست میده.

      1. موافقم، برای وقتی که هرکی براساس تواناییش کارت برمیداره نه جذابیتی نداره،شاید برای وقتی که رندوم کارت بدیم بهتر باشه که هرکی تصادفی نقش بگیره. اما تو همین حالت میشه بهش یه توانایی هم اضافه کرد مثلا از بقیه نقش های مهم محافظت کنن، کاری کنن که به جای بقیه بهشون توپ بخوره و حذف شن.

      2. بله . جذابه .
        ما وقتی خیلی بچه بودیم، تو وسطیای دسته جمعی، یه همچین نقشی بهمون میدادن که فقط گریه نکنیم و بذاریم بازیشونو جلو ببرن 🙁 :)))*

  33. برای بازی مافیا این شخصیت ها میتونه جالب باشه:

    حاجی گرینف: حاجی کسیه که شهرونده و فقط در صورت وجود ناتاشا توی بازی میتونه در صورت تشخیص دادن ناتاشا بزنه شب لال کنه ناتاشا رو…اگه درست تشخیص داده باشه که ناتاشا لال میشه اگر نه خودش لال میشه.

    جلاد: شهروندیه که میتونه توی یه شب همه مافیاها رو بکشه اگه درست تشخیص داده باشه ولی اگه اشتباه تشخیص داده باشه خودش میمیره

    جادوگر : مافیاییه که بیدار میشه فقط یکبار میتونه و دکتر رو تشخیص بده اگه درست تشخیص داده باشه دکتر رو هیل دادن دکتر برعکس عمل میکنه و کشنده میشه توی اون دست.

    قاچاقچی: مافیایی که میتونه در صورت شناختن کاراگاه به خدا بگه که استعلام اشتباه به کارآگاه بده….اگرم اشتباه کن توی تشخیص کاراگاه خدا اونو معرفی میکنه به کارگاه

        1. ناتاشا همون مافیاییه که میتونه لال کنه یه نفر رو…تقابل حاجی گرینف با ناتاشا به نظرم جالبه…چون هر دفعه یکی لال میشه این احتمال بوجود میاد که ناتاشاست یا حاجی گیرنفه

  34. سوال دوم روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی

    میشه بازی بولوف پاسور رو بهش مکانیک last man standing اضافه کرد به این صورت که هر کسی حداکثر حق داره 3 بار بلوفش رو بشه. اگر 3 بار بیشتر بلوفش رو گرفتن از بازی حذف میشه. هر بارم که یکی بلوف یکی دیگه رو گرفت یدونه به تعداد بولوف هایی که میتونه بزنه اضافه بشه. این باعث میشه راحت بازیکنا بلوف نزنن و از طرفی دنبال این باشن با گرفتن مچ بقیه ظرفیت بولوف خودشونو واسه بردن بازی بیشتر کنن

  35. سوال اول روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی

    خیلی دوست دارم بازی کلش رویال ( که البته همه باهاش آشنا هستن ) با انبوهی از کارت های شخصیت رو معرفی کنم و اینکه این کارت ها با ویژگی های خاص خودشون زمان محدودی هم دارن … البته این یه تفاوت با مثال های دوستان داره که شما یه شخصیت ثابت نخواهید داشت و با توجه به زمان امکان انتخاب کارت های متفاوتی رو دارید و هرکدوم رو میتونید امتحان کنید !

    البته نمیدونم این حالت بازی کارت شخصیت محسوب میشه یا نه ؟! اینکه مدام شخصیت شما در حال تغییر باشه …

  36. سوال ۲ روز ۸گیمیفیکیشن در کسب و کار :
    من یه دغدغه ای دارم، اونم اینه که حس میکنم فاصله ی متخصص شدن یه جاهایی بهینه نیس. مثلا اعتقاد دارم درسای دانشگاه اصلا بدرد متخصص شدن نمیخوره و وقت رو تلف میکنه.
    برا همین رویدادای وابسته به این مسئله(مثل رهنماکالج) رو دوس دارم ودنبال میکنم .

    یکی از این دوره هایی که رفتم و خیلی جالب بود، دوره کوچینگ پرفورمنس مارکتینگ بود. مدل دوره این بود که استادش(که خیلی کاربلدم بود) اصلا هیچ چی تدریس نمیکرد. فقط هر هفته میگفت برید فلان مدرکا رو از گوگل و هاب اسپات و … بگیریدو اپلود کنید برام و هر هفته میرفتیم در مورد مطالبی که یادگرفتیم صحبت میکردیم و اون استاد از تجربه هایی که بدست اورده بود و بدردمون میخورد میگفت. دوره اش خیلی سنگین بود و هر هفته حدود ۳،۴ تا مدرک از گوگل اکادمی و اینا باید میگرفتیم. و این مدلی بود که اگه هر جلسه غیبت داشتیم یا یه مدرکو نمیتونستیم بگیریم از ادامه ی دوره و راهنمایی اون استاد محروم میشدیم(لست من استندینگش اینجا بود). اخر دوره از ۲۰ نفر کلا ۶ نفر مونده بودیم و جایزه نهاییش شانس استخدام در صورت تمایلمون بود. (البته بنظرم جایزه اصلیش چیزایی بود که تو یه مدت خیلی کم یاد گرفته بودیم)
    این دوره فقط یه بدی داشت . اونم این بود که مطالب رو اجرا نمیکردیم. فقط یادمیگرفتیم . منم به این فکر کردم که چطوری میشه دوره رو هم عملی تر کرد(مثلا مثل رهنماکالج، اخرش یه پروژه عملی هم انجام داده باشن) و هم این مکانیکا رو بهش اضافه کرد.
    پست طولانی شد. بقیه شو تو پست بعدی میگم …

  37. داستان این شکلیه که یه پروژه واقعی داریم و یه نفر پروژه بان (همون اسکرام مستر)که یه سری ماموریت(اسپرینتای اسکرام) رو به همراه زمانبندی تحویل و اینکه وظیفه ی چه شخصیتیه و برای انجامش باید چیا رو از چه منبعی یادبگیره تعیین میکنه و رو بوم میزنه .
    تو یه مرحله افراد همه شون جمع میشن و بدون اینکه بقیه متوجه بشن یه شخصیتی رو برا خودشون انتخاب میکنن.
    حالا من پروژه رو برنامه نویسی وب در نظر گرفتم و این شخصیتا رو نوشتم(بسته به نوع و اندازه پروژه میتونه فرق کنه و دقیقتر بشه) : طراح کاربرمحور، شوالیه بک اند، شوالیه فرانت ، وب سالار همه فن حریف و …( اینا رو هم از سایت ابراروان برداشتم 🙁 )

    حالا این شخصیتا(به جز پروژه بان) از بقیه خبر ندارن و به سبک همون بازی اولون اونایی که یه شخصیت دارن چشمشونو باز میکنن و هم تیمیاشونو میشناسن.
    بعد همه اینا وقتی بخوان یه کاری انجام بدن ولی مرحله قبل سر موعد مقررش کامل و قابل استفاده نباشه، عصبانی میشن و باید یه نفر رو بخورن.
    تو این حالت ، اون تیمی که کار رو تموم نکرده بین خودشون قرعه میندازه و نقش یه نفر باید لو بره و توسط پروژه بان برا خوردن به تیم بعدی تحویل داده بشه.( اینجوری اون شخص کلا از همه مراحل حذف میشه+کار بقیه تیم هم سنگین میشه، چون تعداد افرادشون کم شده).

    در اخر اون افرادی که تا مرحله اخر موندن، یه موضوع رو بصورت عملی +کار تیمی بدون عذاب دادن بقیه رو یادگرفتن.
    و آماده ان که تو اون شرکتی که پروژه شونو انجام دادن بعنوان نیروی جونیور استخدام بشن.

    حالا میتونیم تو تیما خائن هم قرار بدیم، اینجوری کاراموزا پیش بردن کار تیمی تو محیط ایران رو هم بهتر یاد میگیرن :)))) )

      1. پذیرفتن مسئولیتِ اینکه هر قسمت کار سر موعد باید تموم بشه وگرنه تو کار بقیه اختلال ایجاد میکنه.
        اینکه هیچ بهونه ای برای دیر تموم کردن کارا قابل قبول نیس (حتی اگه یه سری بخوان کارمون عقب بیفته ) و …

  38. بعد میتونه پروزه ها واقعی باشه و اخرسر دستمزدی که بابتش گرفته میشه بین کسایی که تا اخر کار موندن تقسیم بشه.
    به این شیوه چند بار پروژه انجام بدن. کسایی که بتونن چند بار تو این پروژه ها تا اخر دووم بیارن بنظرم کاملا اماده ی کار تیمی و خیلی حرفه ای تو محیط واقعی میشن

  39. روز هشتم سوال دوم:
    در بازی پی شوم میشه یه سری کارت بین بازی کنندگان پخش شه که هرکدوم قابلیت های خاصی دارن مثلا میتونن دوبار بگن یا امتیاز بیشتری داشته باشن که در هر دست بچرخه این کارت ها
    و در اخر هرکی موند میتونه شام مهمون دیگران بشه

  40. روز 8 سوال 1 دوره گیمیفیکیشن در بازاریابی
    مثلا راجع به تونل وحشت
    قبل از اینکه بریم داخل، با انتخاب خودمون یا تاس یا یه بازیه ساده، یه لباس یا یه تجهیز بهمون بدن که اگر نمادهای مربوط به اون رو زدیم توی مسیر، بعد از اینکه تونل تموم میشه باز بتونیم رایگان بریم تو
    اما تو این بازیه نقشها، بازیه شاه وزیر رو من خیییییلی دوست دارم 🙂

      1. نمیدونم ولی این آدمایی که هم ترسیدن هم میخندن خییییلی جذابن

  41. گیمیفیکیشن روز 8 سوال 1:
    برای بازی جالیز میشه یه سری کارت تخصصی گذاشت مثلا هویج کار که میتونه دوتا هویج اضافه تر بذاره تو دستش یا مهندس کشاورزی که عملکرد بهتری به برداشت میده یا بازاریاب که میتونه با هر کس در هر نوبت تجارت کنه

      1. جواب سوال اول روز هشتم گیمیفیکیشن در بازاریابی
        برای بازی حکم پنج تا کارت در نظر گرفتم ک اول بازی به صورت شانسی بر زده و پخش میشن و یکیش کنار گذاشته میشه .
        هر بازیکن یک کارت بر میداره و هر دست یکی از دو کارت دویار فعال میشن .  ب ترتیبی که وقتی حاکم انتخاب میشه توی حریفای حاکم بازیکن نوبت بعدی کارتش فعال میشه تو اون دست . و دونفری ک یکی حاکم هستن باری ک حاکم نیست کارتش فعاله
        اولین کارت ،کارت امپراطوره
        دارنده این کارت میتونه سه دست اول بازی حکم کنه چه حاکم باشه چه نباشه
        دومیش کارت جوکره دارنده این کارت میتونه تو هر دست دو دست رو با برگ نرس دست رو ببره
        کارت مرده خور درصورت عقب افتادن سه دست در بازی میتونه یه دست از حریف بذاره رو دست خودش
        کارت چارچشم میتونه هردست چاربرگ از یکی از حریف ها رو ببینه
         کارت نامرد هم
        میتونه سه تا برگش رو با یارش عوض کنه سه بار در کل بازی

  42. جواب سوال دوم روز هشتم بازاریابی

    تو بازی کلش میشه چهار کارترو با توانایی های مختلفی
     گذاشت . یکی جادوگر و تم مجیک باشه و اپدیت های مجیک بازی رو ارزون کنه و لول های بالاتر از سقف بقیه هم براش تعریف بشه
    یکی هم تمش هم بربریان باشه و زمان حمله دشمن دفاع زمینی کنه مثلا هر لول ب تعداد لولش تعداد سربازا بره بالا .
    و بیس دفاعی زمینیش ارزونتر آپدیتش بشه و سقف بالاتر داشته باشه .سومیش ی هیرو پرنده محافظ باشه دفاع هوایی بالا تر داشته باشه فقط لول های اخر بالاتر از سقف بقیه آپگرید داشته باشه و ارزونتر بودن اپگریدهای دفاع هوایی و
    آخری هم مثلا اژدهای قدرتمند حمله هوایی سنگین داشته باشه مثل دراگون های قوی تر
    برای لست استندینگ هم اینا بصورت رندوم مسابقات حذفی داشته باشن و به صد نفر باقیمانده هزار تا جم بدن . برای راز . توی کلن وار هر کلن یه کارت داره ک اگر هر موقع کلنای دیگه اونو حدس بزنن کلن موردنظر حذف میشه . کارتا شامل تصویر چندتا از کاراکترهای بازیه ک در هر کارت یکیشون سیاه سفیده .

  43. سوال اول روز هشتم دوره گیمیفیکیشن در بازاریابی- من به بازی “بی دل” فکر کردم یا همون Hearts
    چند تا کارت شخصیت هست که اول بازی پخش میشه و بقیه ازش بی خبرن
    – رویین تن: وقتی کسی این کارت رو داره میتونه توی یکی از دست هایی که بهش بیشترین امتیاز منفی رو میخوره رو کنه و اونارو خنثی کنه
    + آیینه: اینجوریه که اگه کسی بی بی پیک رو انداخت به کسی که این کارت دستشهو اون فرد اینو رو میکنه و بی بی رو آیینه میکنه و بر میگرده به خود طرف
    -کارت جادوگر: اینه که اگه کسی این کارت بهش رسید. اول هر دور اون سه تا کارتی که بغل دستی ش قبل از شروع بازی قراره بهش بده رو ببینه و بعد بر اساس اونا سه تا کارت خودشو انتخاب کنه و دستشو خالی کنه
    -کارت نجات: اینه که دارنده این کارت هیچ وقت همه 26 امتیاز منفی رو نمیگیره

  44. سوال اول روز هشتم دوره گیمیفیکیشن در بازاریابی
    بازی فوتبال دستی رو پیشنهاد میدم ، به اینصورت که چهار کارت براش ایجاد میکنیم کارت اول مربوط به گل طلایی یه نقطه طلایی وسط هر دو دروازبان میکشیم

    کارت طلایی
    کسی که کارت گل طلایی را داشته باشد زمانی که توپش از روی نقطه وسط دروازه رد شد یک گلش 3 تا گل حساب میشه

    کارت نقره ای
    کسی که کارت نقره ای داشته باشد زمانی توپش از روی نقطه وسط دروازه رد بشه یک گلش 2 تا حساب میشود

    کارت برنزی
    این کارت مربوط به دفاع هاست یعنی اگر با بازیکن مدافع گل بزنی علاوه بر گل خودت یه گل از تیم حریف کم میشه

    کارت ضربه آخر
    در صورتی که دروازبان این کارت را داشته باشه و گل بزند ، بازی تمام میشود و با هر نتیجه ای بازی را برنده میشوند

  45. ج سوال دوم روز هشتم دوره گیمیفیکشن در بازاریابی

    بازی گل یا پوچ ( فرض بر این است که تعداد افراد زیادند مثلا 12 نفر ، اول به دو دسته 6 نفره تقسیم میشوند و 6بازی دو به دو باهم انجام میدهند و از هر دسته سه نفر برنده داره و برنده های دو دسته بصورت دو به دو با هم مسابقه میدهند تا به سه تیم برسند و قرعه کشی انجام میدهند تا دو نفر با هم مسابقه بدهند و برنده بازیشون با نفر آخر مسابقه میدهد و در نهایت یک نفر برنده نهایی خواهد شد )

    به هر بازیکن یه کارت بخصوصی داده میشود کارتهایی که وجود دارند داری امتیازات خاصی هستند
    مثلا
    کارت بخشنده : فردی که این کارت براش بیفته در صورتی که بتواند درست تشخیص دهد و نفر مقابلش بجای اینکه حذف شود مورد بخشش قرار میگیره و در بازی می مونه ( فقط یک بار)

    کارت سوال کننده : در صورتی که تشخیص درست انجام نده ، طرف مقابلش یه سوال ازش میپرسه و درصورتی که جواب درست بدهد طرف مقابلش حذف میشه

    کارت خندانک : فردی که در بازی جواب غلط بدهد باید حرکات خنده دار در بیاورد و درصورتی که بتواند طرف مقابلش رو بخنداند وارد بازی میشود و طرف مقابلش حذف خواهد شد

    کارت راز : فردی که جواب غلط داده ، یه کلمه روی پیشونیش جسبانده میشود و طرف مقابل با پانتومیم مفهوم رو انتقال میده و فرد بازنده درصورتی که بتواند تشخیص دهد فرد مقابل حذف خواهد شد

  46. گیمیفیکیشن در بازاریابی
    روز 8 سوال 1:
    من میخام با کارت شخصیت یک بازی کوآپ رو تبدیل کنم به یه بازی سمی کوآپ. اون بازی هم اتاق فرار هستش.
    اول اینو بگم یه نفر شکارچی و بقیه مسافر هستن. اتاق میتونه تم سریال Lost رو داشته باشه و اونی که شکارچی هستش یه چاقو بهش یا چون مخفی سازیش سخته به همه پلیرا یه چاقو بدن و شکارچی ازش استفاده کنه حالا برای چی؟ رو کارت شکارچی یه سری نقاط زیر هر درختی تو بازی مشخص شده و وقتی پلیر معمولی رفت اونجا شکارچی طنابی که به اون درخت وصل هست رو میبُره و یه طور(تور؟) میوفته رو سر پلیر معمولی و البته نباید توسط پلیر دیگه‌ای در حال انجام این کار دیده بشه و مثل among us میره زنگ اضطراری میزنه و درخواست صحبت و رای‌ گیری میکنن. اما همینجوری نمیرن سر صحبت و رای گیری قبلش شب میشه و بازیکنا از کارتاشون استفاده میکنن.
    یکی از کارت ها قاضی هست که حکم میکنه کدوم بازیکن میوت شه(میشه هر بازیکن یه رنگ مخصوص داشته باشه و تو شب رنگ اون دکمه رو بزاره وسط) اما اینشکلی خیلی ضایع میشه اگه قاضی شکارچی رو ببینه و میوت کنه خب همه میفهمن واسه همین شکارچی هم یه رنگ(پلیر) رو میوت میکنه و موقع صحبت اون دوتا رنگی که وسطن نمیتونن صحبت کنن و قطعا میفهمن یکیشون شکارچیه(البته شاید بگید خب اگه قاضی خارج شه بعدش همه میفهمن اون یکی شکارچیه و باید بگم که مشخص نمیشه که کی رفت بیرون و تا آخر بازی که باید معما رو حل کنن و از اتاق فرار کنن نمیفهمن کی شکارچی بود یا نه و تنها در صورتی میبازن که تعدادشون به دو نفر برسه(و چیزیم که این وسط بازی رو جالب میکنه اینه که ممکنه همون اول شکارچی رو بدن بیرون ولی تو طول بازی هی به همدیگه شک کنن انقدر همدیگه رو بیرون کنن تا قبل بیرون رفتن دو نفر بشن))
    و دوتا کارت دیگه هم اضافه کنم یکیش نایت کینگ: اگه این رو شکارچی گیر بندازه همه میمیرن و بازی رو میبره
    و یکی دیگه کارت بازیگر: اگه شکارچی این بازیکن رو گیر بندازه خودش میمیره.
    همون اول بازی چشم هارو میبندن و میگن نایت کینگ و بازیگر دستاشونو بیارن بالا و اونموقع میگن شکارچی بیدار شه و تو طول روز میتونه ریسک کنه یکی از اونارو گیر بندازه حالا یا کامل میبره همون اول یا میمیره.

    خب همه اینایی که گفتم یه مقدار ممکنه فانتزی و غیر قابل اجرا باشه ولی روی این تِم من مثال زدم میشه اتاق فرار عادی باشه و بجای گیر انداختن به هر پلیر نشان بدن که بزنه رو سینه‌اش و تو یه مکان های مشخصی شکارچی نشان اون پلیر رو بگیره و از بازی خارج شه.

  47. گیمیفیکیشن در بازاریابی
    روز 8 سوال 2:
    بازی حکم هر ۴نفر رقیب باشن مثلا نفری 500تومن بزارن وسط و دست اول هرکی کمترین امتیاز رو اورد خارج میشه و بعدش سه نفره بازی کنن و کمترین امتیاز خارج سه و بعدش دو نفره و برنده‌شون کل 1تومن رو ببره.
    یا مثلا پینت بال یا لیزر تگ 5نفر هستن و 4تا کوارتر 5دقیقه‌ای داریم و هر کوارتر کسی که بیشترین ضربه رو خورده حذف میشه تا اینکه دو نفر بمونن و مسابقه آخر بین اونا باشه(اینجا هم مثل کال آف دیوتی وارزون یکی میتونه کمپ کنه تا کوارتر آخر)

    1. آقا خیلی اده هات خوب بوده تا الان یکی دوروز نبودم دارم پشت سر هم میخونم یکی از بهترین جوابا رو داشتی تا الان یعنی مجموعه جوابات به طرز عجیبی خوبه

  48. گیمیفیکیشن در بازاریابی
    روز 8 سوال 3:
    برای مکانیک راز یه مقدار از بازی dixit یا همون استوژیت کمک میگیرم.
    یه تورنومنت برگذار میشه و رقاص ها شرکت میکنن‌. توی این تورنومنت ما 10نوع رقص داریم که با 10رنگ مختلف شناخته میشن و هرکدوم از این رقص ها 10تا ویژگی داره. این ویژگی ها از روز قبل از شروع مسابقه برای شرکت کننده ها نمایش داده میشه.
    حالا بازی شروع میشه، به رقاص کارت سبز رو نشون میدن و میگن بر اساس ویژگیای این کارت باید برقصی(حالا مثلا ویژگی ها اینا باشه که پاهات تکون نخوره یا پلک نرنی و دست چپت باید تکون بخوره و…) و خب یه سری کارا که منع میکنه که نباید انجام بده ولی یه سری چیزا هم اجبار نیست و منع هم نشده ولی توی کارتای دیگه اجباره و رقاص باید سعی کنه اون هارو هم اجرا کنه تا همه نفهمن که کارت سبز بهش دادن(حتی میشه برای سردرگم کردن شرکت کننده ها یه سری ویژگی ها مشترک باشن) و در آخر نظرسنجی میزارن اگه بیشتر از 90درصد یا کمتر از 10درصد درست حدس زدن رقاص حذف میشه و همچنین به کسانی که درست حدس زدن هم امتیاز داده میشه تا دست به یکی نکنن همه الکی به یه رنگی رای بدن که طرف فقط حذف شه.
    و خب همینجوری حذف شدنا ادامه پیدا میکنه تا نفر آخر بمونه.

    1. این قسمت که بقیه باس حذف بزنن یکم بنظرم تابلو هست خب طرف داره یجور خاصی میرقصه دیگه
      یعنی باید یکم سخت تر بشه حدس زدنش

  49. درود بر همگی
    روز 8 سوال 1و2:
    من دست بازی رو انتخاب کردم. احتمالا تا الان باری کرده باشین. اینکه عکس دست روی کاغذ میکشین و تا یه عددی مثلا 100 رو مینویسین: 1، 2، 3 و…. تا 100. اما باید به هم ریخته باشن. بعد کاغذها رو رندم پخش میکنین. حالا هر بار نوبتی یه نفر یه عددی رو میگه و تو یه مدت زمان کوتاه باید پیدا کنن. هر کی اول پیدا کنه برنده اس.
    حالا من این بازی رو تغییر میدم به 3 مرحله و برای هر مرحله اسم میذارم:
    مرحله 1: خاک
    مرحله 2: دانه
    مرحله 3: جوانه
    هر مرحله هم یه تعداد مشخص دور داره.
    کارت شخصیت‌ها هم 4 تا هستن:
    رستم: دو بار میگه کدوم عدد پیدا بشه.
    ضحاک: دوبار بقیه رو میزنه امتیازشون رو کم میکنه.
    رودابه: مجوز ورود به مرحله بعد رو داره به شرط دو بار اول شدن.
    فرانک: دو تا جون داره و اگه بخواد میتونه جون هم به یه نفر ببخشه.
    برای پیاده سازی مکانیک last of man هم هر مرحله یه نفر که امتیازش کمتره حذف می‌شه تا مرحله آخر که فقط دو نفر می‌مونن و از بین اونا هر کی برنده بشه عنوان سیمرغ میگیره.
    برای رازآلود شدن بازی هم میشه اول بازی کارت‌ها رو پخش کنیم و هیچ کس شخصیتش لو نده تا زمانی که میخواد ازش استفاده کنه.
    از مرحله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب