طراحی راه‌حل‌های مبتنی بر بازی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

نقد و بررسی کتاب فاخر history teaching toolbox

Book A History Teaching Toolbox

همانطور که متوجه شده‌اید جدیداً به بررسی کتاب‌هایی که خوانده‌ام می‌پردازم. هدف نهایی این است که به خوانندگان سایت آقای گیمیفیکیشن در وهله‌ی اول بگویم که این کتاب وجود دارد و سپس خواننده متوجه شود که آیا این کتاب برای وی می‌تواند مفید باشد یا خیر. در این پست به بررسی کتاب فاخر history teaching toolbox می‌پردازم. این کتاب برای درک بهتری از گیمیفیکیشن در آموزش مفید است.

کتاب history teaching toolbox در چه مورد است؟

یکی از انتقاداتی که به گیمیفیکیشن می‌شود، این است که راه حل‌های کلی ارائه می‌دهد که برای همه‌ی موقعیت‌ها قابل استفاده است! برای مثال همواره از مثلث امتیاز، نشان و جدول برندگان استفاده می‌کند(پوینتیفیکیشن)! اگر با این نگاه به قضیه نگاه کنیم اگر شما بخواهید از گیمیفیکیشن در تدریس استفاده کنید،معمولا از امتیاز و نشان و جدول برندگان و… استفاده خواهید کرد!

اما آیا واقعا درس ریاضی و تاریخ نباید با هم تفاوتی داشته باشند؟ نباید از تکنیک‌های متفاوتی برای درس تاریخ استفاده کرد؟ این کتاب دقیقا به همین منظور نوشته شده است! یعنی اگر شما معلم تاریخ هستید کتاب روش‌های بسیار دلنشینی برای شما دارد! روش هایی که حتی اگر معلم تاریخ نباشید هم به شما توصیه می‌کنم روش‌ها را یاد بگیرید!

اندکی از تکنیک های کتاب

برای مثال یکی از روش‌هایی که در کتاب راجع به آن صحبت می‌شود این است که به دانش آموزان درسی برای مثال در مورد جنگ جهانی دوم داده می‌شود سپس جلسه‌ی دادگاه برگزار می‌شود استاد به عنوان هیتلر می‌نشیند و یک دانش آموز خاص باید استاد را به یک سری صفات متهم کند و هیتلر از خود دفاع کند!

کتاب پر است از مسائل این چنینی! مخصوصا رول‌پلی(RolePlay) های بسیار جذابی که باعث می‌شود به وجد آیید. اندکی فکر کنید اگر شما یک معلم باشید منتهای علاقه شما برای اینکه یک کلاس را مدیریت کنید چیست؟ با روش های این کتاب شما دانش آموزان خود را جادو خواهید کرد! در جایی دیگر از کتاب تعدادی از افراد تاریخی در یک بالن هستند و هر گروه دانش‌آموز نماینده یک شخصیت است و افراد باید یکدیگر را قانع کنند که لیاقت ماندن در بالن را دارند زیرا هر بیست دقیقه یک نفر باید از بالن پرت شود پایین!

این کتاب برای چه کسانی مفید است؟

در کل کتاب حتی یک بار هم کلمه گیمیفیکیشن نیامده است و نکته خنده دار این است که معمولا اینجور کتاب ها بیشترین گیمیفیکیشن را دارند! کتابهایی که شاید حتی نویسنده آن نداند گیمیفیکیشن چیست اما از نهایت گیمیفیکیشن استفاده می‌کند! به نظر من هرکسی در گیمیفیکیشن در هر زمینه ای کار می‌کند این کتاب را باید بخواند! و ابدا به این فکر نکنید که اینکه یک کتاب برای تاریخ است!

اگر این کتاب اینقدر خوب است پس….

پس این کتاب را ترجمه می‌کنم! در ترجمه هیچ کتابی اینقدر مصمم نبوده‌ام و تمام تلاشم این است که با بهترین کیفیت این کتاب را ترجمه کنم هرچند ممکن است کتابی با این اسم بازاری نداشته باشد، اما به نظرم واقعا کتاب،کتاب بی‌نظیری است! به همین دلیل هم لینک دانلود این کتاب را فعلا قرار نخواهم داد. از بین تمامی کتاب هایی که نقد آن ها را نوشته ام این کتاب با اختلاف در صدر قرار دارد!

نویسنده کتاب کیست

Mr Russel John Tarr نویسنده کتاب history teaching toolbox است که یک سایت بسیار جالب برای ابزار گیمیفیکیشن، خصوصاً ابزارهای آموزش تاریخ دارد. یعنی ابزارهایی که بعضا اختصاصی تاریخ هستند و به همین دلیل هم این کتاب، برای من بسیار جذاب است! نویسنده بسیار تخصصی روی موضوع تاریخ کار کرده است و در انتهای کتاب، تقریبا تمامی کتاب‌های دیگر در این زمینه را معرفی می‌کند!

Mr Russel John Tarr نویسنده کتاب history teaching toolbox
Mr Russel John Tarr نویسنده کتاب history teaching toolbox

دیگر کتاب های نقد شده

با توجه به اینکه کتاب‌های زیادی در سایت مورد نقد قرار گرفته است یک دسته‌ی جدید به اسم کتاب گیمیفیکیشن در سایت ایجاد شده‌است. برای دریافت این کتاب زیر همین پست کامنت بگذارید تا کتاب برای شما ایمیل شود همچنین کتاب فرستاده شده را حتما با نرم افزار foxit reader باز کنید تا هایلایت‌ها و نقدهای من به کتاب را نیز مشاهده کنید.

تصویر کامران حاتمی
کامران حاتمی
حدود 10 سالی است که در حوزه گیمیفیگیشن و طراحی رفتار به‌صورت تخصصی فعالیت می‌کنم و علاقه زیادی به ترویج این موضوعات در ایران دارم. آقای گیمیفیکیشن یک تیم است و من کامران حاتمی، مدیر این تیم پرانرژی و حرفه‌ای هستم. پیش‌زمینه تحصیلی مهندسی کامپیوتر (از علم و صنعت) و MBA (از امیرکبیر) دارم و در مسیر فعالیتم در حوزه گیمیفیکیشن، مطالعات گسترده‌ای در زمینه‌های نوروساینس، روان‌شناسی و علوم رفتاری داشتم. هم‌چنین کتاب‌های طراحی گیمیفیکیشن، گیمیفیکیشن در تدریس، هر آنچه باید درباره طراحی بازی‌های آموزشی اثربخش بدانید، ۱۴ روز تا شادی پایدار و اضطراب را ترجمه کرده‌ام. در حال حاضر در سوئد هستم.

20 پاسخ

  1. به نظرم دنیای ترکیبیات قشنگه. این که یه مبحث رو تو یه جای دیگه به کار بگیری. مشتاقانه منتظر ترجمه هستم . تشکر از سایت خوبتون

  2. سلام خیلی خیلی ممنون به خاطر سایت جامع و کاملتون دو روزه دارم میخونم و لذت میبرم… امکانش هست کتاب رو برام ایمیل کنید

  3. چقد باحال! اولین باره به معلم شدن با علاقه فکر کردم!
    این کتاب رو میشه لطفا برام بفرستی؟

  4. سلام و دورود، علاقمندم از زحمات شما برای تهیه کتابهای ترجمه شده بهره مند گردم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب