یکی از بهترین راهها برای بهبود تواناییهای هر فرد استفاده از دنیای بازی است. بازی جدی و گیمیفیکیشن در آموزش هردو به عنوان ابزارهای قدرتمند در این زمینه به ما کمک میکنند. امروز به معرفی بازی agile میپردازیم در این بازی جدی سازمانی شما به دنبال این هستید تا کارمندانتان خیلی بهتر از متودولوژیهای Agile استفاده کنند. در مجموع راجع به بازی آموزش Agile صحبت میکنیم.
خط داستان
مثل خیلی دیگر از بازیهای سایت arc-institute دوباره ما از داستانسرایی استفاده میکنیم در اینجا شما دارای شخصیت “لوئیر” هستید. لوئیز یک مدیر رده بالاست. وی مدیر اجرایی یک شرکت بینالمللی فشن است و شرکت وی متاسفانه خیلی دیر تصمیمگیری میکند و پروسههای سازمانی بسیار کند پیش میروند. رقبا اما بسیار سریع هستند و فضای رقابت بسیار شدید است. نه تنها موقعیت کمپانی در معرض ریسک است بلکه آمار فروش هم در حال افت است.
بازی آشنایی با Agile
ویژگیهای بازی
برای اینکه کارمندان شما این بازی را به انتها برسانند نیاز است که 4 تا 10 ساعت زمان صرف کنند همچنین این بازی به زبانهای انگلیسی،آلمانی و فرانسوی ترجمه شدهاست. یعنی شما باید به کمپانی تقاضا بدهید سپس قرارداد امضا کنید و بازی برای شرکت شما شخصیسازی میشود. در انتها کارمندان شما ارزیابی آموزشی میشوند.
شرکت arc-institute یکی از پیشگامان ساخت بازی جدی سازمانی است. این شرکت 3 سنگبنای اصلی در بازیهای خود ایجاد میکند:
محتوای با کیفیت: مشخص است که محتوا برای شرکتی که میخواهد پول پرداخت کند بسیار مهم است به همین دلیل هم این شرکت از محتوای با کیفیت که دارای یک پشتوانهی علمی قوی است استفاده میکند.
تکنیکهای گیمیفیکیشن: این بازی هم مثل بازی تاجر ونیزی که یک بازی آموزش مذاکره بود از عناصر گیمیفیکیشن زیادی استفاده میکند. تقریبا در همهی بازیهای arc-institute ما شاهد لیدربورد، امتیاز و سایر عناصر گیمیفیکیشن هستیم.
تمرینهای کاربردی: مشخصا برای شرکتی که پول پرداخت میکند ارزیابی دورهی آموزشی بسیار مهم است. به همین دلیل هم شرکت arc-institute در این زمینه سنگ تمام گذاشته است.
بازی داستان فشن برای فهم agile
چرا agile
اما حال بیایید به این سوال پاسخ دهیم که چرا اصلا نیاز است که ما به متودولوژی Agile آشنا شویم و به عنوان کارمند آن را یادبگیریم:
در این بازی شما میآموزید که agile چیست
ارزشها و محتوای آن را یاد میگیرید.
متوجه میشوید که چه زمانی باید از آن استفاده کنید و چه زمانی نه.
حدود 10 سالی است که در حوزه گیمیفیگیشن و طراحی رفتار بهصورت تخصصی فعالیت میکنم و علاقه زیادی به ترویج این موضوعات در ایران دارم. آقای گیمیفیکیشن یک تیم است و من کامران حاتمی، مدیر این تیم پرانرژی و حرفهای هستم. پیشزمینه تحصیلی مهندسی کامپیوتر (از علم و صنعت) و MBA (از امیرکبیر) دارم و در مسیر فعالیتم در حوزه گیمیفیکیشن، مطالعات گستردهای در زمینههای نوروساینس، روانشناسی و علوم رفتاری داشتم. همچنین کتابهای طراحی گیمیفیکیشن، گیمیفیکیشن در تدریس، هر آنچه باید درباره طراحی بازیهای آموزشی اثربخش بدانید، ۱۴ روز تا شادی پایدار و اضطراب را ترجمه کردهام. در حال حاضر در سوئد هستم.