طراحی راه‌حل‌های مبتنی بر بازی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

گیمیفیکیشن برای بهبود آسم کودکان

گیمیفیکیشن برای بهبود آسم کودکان
گیمیفیکیشن برای بهبود آسم کودکان

استارتاپ های مبتنی بر گیمیفیکیشن غالبا تلاش می کنند تا در تحصیلات به کودکان کمک کنند و کاری کنند تا بچه ها از تحصیل لذت بیشتری ببرند حال یک استارت آپ به اسم  ویزدی پت اقدامی جالب توجه انجام داده است و عمق بیشتری به یادگیری کودکان داده است. تلاش این اپلیکیشن این است که به کودکان در سن 6 تا 11 سال راجع به آسم و آلرژی آموزش دهد.(اگر هنوز نمی دانید گیمیفیکیشن چیست کلیک کنید)

در اپلیکیشن، شما یک اژدهای کوچک مجازی دارید که آسم دارد!(به ارتباط اژدها،آتش و نفس تنگی فکر کنید) و این اژدها ،متاسفانه یا خوشبختانه همواره قادر به این نیست که از دهان خود آتش ایجاد کند بلکه باید ابتدا نفس کشیدنش را کنترل کند و سپس این کار را انجام دهد. با کمک کاربر های کم سن و سال اپلیکیشن می توانیم کاری کنیم که این اژدها آتش ایجاد کند و در انتها اژدها به پاس قدردانی از کودکان اطلاعات جدیدی راجع به کنترل آسم به کودکان آموزش می دهد.

گیمیفیکیشن در درمان آسم
گیمیفیکیشن در درمان آسم

این اپلیکیشن همچنین دو بازی کوچک دیگر نیز دارد. در بازی اول اپلیکیشن  تلاش می کند کارهایی که باعث فعال شدن آسم می شود را شناسایی کند و همچنین در بازی دوم از تکنیک هایی صحبت می شود که به واسطه آن کودکان در حالت بهینه نفس بکشند.

تمامی مباحث علمی که در این اپلیکیشن از آن استفاده شده است زیر نظر دانشکده پزشکی هاروارد و همچنین بیمارستان کودکان بوستون صورت گرفته است.یکی از مهم ترین قابلیت های این اپلیکیشن این است که اژدها به کودکان نشان می دهد که وقتی دچار یک حمله شدید چه قدم هایی را باید طی کنید تا بتوانید حمله را متوقف کنید و تمامی این مراحل در قالب بازی نمایش داده می شود زیرا بازی ادبیات مشترک بین پزشکان و کودکان است.و نکته مهم این است که این ادبیات مشترک باعث نجات جان انسان ها می شود!

آکادمی آلرژی،آسم و ایمنی آمریکا اذعان می کند که دانش مهم ترین قسمت در مدیریت درمان آلرژی و آسم می باشد و همچنین این آکادمی به درستی بیان می کند که وقتی کودکان بدانند چه قدم هایی برای مقابله با شرایط حاد باید طی کنند و چگونه پیش گیری کنند حملات کمتری را تجربه خواهند کرد.

با توجه به موفقیت این اپلیکیشن بانی شرکت ویزدی خانم نیکیتا وایرانی توضیح می دهد که این شرکت در حال تهیه اپلیکیشن دومی است که به واسطه آن کودکان در قالب یک بازی با آلرژی های غذایی آشنا گردند.

همچنین در صورتی که به مبحث گیمیفیکیشن سلامت علاقه دارید این پست را از دست ندهید.

تصویر کامران حاتمی
کامران حاتمی
حدود 10 سالی است که در حوزه گیمیفیگیشن و طراحی رفتار به‌صورت تخصصی فعالیت می‌کنم و علاقه زیادی به ترویج این موضوعات در ایران دارم. آقای گیمیفیکیشن یک تیم است و من کامران حاتمی، مدیر این تیم پرانرژی و حرفه‌ای هستم. پیش‌زمینه تحصیلی مهندسی کامپیوتر (از علم و صنعت) و MBA (از امیرکبیر) دارم و در مسیر فعالیتم در حوزه گیمیفیکیشن، مطالعات گسترده‌ای در زمینه‌های نوروساینس، روان‌شناسی و علوم رفتاری داشتم. هم‌چنین کتاب‌های طراحی گیمیفیکیشن، گیمیفیکیشن در تدریس، هر آنچه باید درباره طراحی بازی‌های آموزشی اثربخش بدانید، ۱۴ روز تا شادی پایدار و اضطراب را ترجمه کرده‌ام. در حال حاضر در سوئد هستم.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب