بازی Conspiracy Code تاریخ آمریکا را با جاسوسهای مجازی آموزش میدهد. این بازی یک نمونه جالب توجه بازی جدی محسوب میشود. قبلا راجع به آموزش مبتنی بر بازی و تفاوت هایش با گیمیفیکیشن صحبت کرده بودیم، Conspiracy Code یک نمونۀ کامل از یک یادگیری مبتنی بر بازی یا همان بازیجدی است.
اما بازی به چه شکل است؟
Conspiracy Code یک بازی سوم شخص معمایی/اکشن است که برنامۀ آموزشی تاریخ آمریکا را آموزش میدهد. دانش آموزان این بازی را به عنوان دو نوجوان به نام های Eddie وLibby بازی میکنند که در آیندۀ نزدیک شهر Claverton زندگی میکنند.

سناریوی بازی این است که یک سازمان محرمانه به نام شرکت Conspiracy تلاش میکند که جهان را با تغییر دادن و تحریف کردن اتفاقهای تاریخی مهم تحت کنترل خود بگیرد. Eddie و Libby تحت هدایت یک کامپیوتر هوشیار به نام Ben، برای پیدا کردن سرنخ ها باید مسابقه دهند تا توطئه را برملا کنند.
این سرنخ ها در واقع همان اطلاعات تاریخی هستند که دانشآموزان معمولا از کتاب های درسی یا سخنرانیهای کلاسی یاد میگیرند.
نکات آموزشی بازی Conspiracy Code
در طول این بازی، دانشآموزان کاراکترهای مهم تاریخی را ملاقات میکنند و اتفاقات تاریخی را در قالب یک ماجراجویی تعاملی مشاهده میکنند که همانطور که حدس میزنید همان تکالیف هستند.
این بازی شامل ویژگی هاییست که هم برای پیگیری پیشرفت دانش آموزان در یادگیری تاریخ آمریکا و همچنین اقدامات محافظتی در برابر تقلب/هک کردن مناسب تلقی میشود. این بازی، بعضی از بهترین ایدههای آموزش را با بازی کردن ارائه میدهد.
همچنین ویژگی هایی دارد که امکان بحثهایی برای ارزیابی آنچه در جلسه ی بازی یادگرفته شده را فراهم میکند.
معلم ها میتوانند به عنوان یک نماینده وارد دنیای بازی تعاملی شده و دانش آموزانشان را راهنمایی کنند.
از این بازی استفاده میشود تا یک واحد درسی تاریخ آمریکا آموزش دادهشود. این واحد درسی به دو بخش تقسیم میشود. یک بخش آن تاسیس ایالت متحده و بخش دیگر درگیریهای خارجی از جنگ امریکا-اسپانیا تا جنگ علیه تروریسم را شامل میشود.
در ویدیو زیر میتوانید تریلر رمز توطئه را تماشا کنید.همچنین برای آشنایی بیشتر با گیمیفیکیشن کلیک کنید.
نمونههای دیگر بازیجدی در سایت عبارتند از:
2 پاسخ
خیلی عالی و جذاب بود
ممنون