بازی The World Peace Game: یک بازی شبیهسازی سیاسی،برای بازی در کلاس درس است. هرچند این کاملا یک بازی جدی است و گیمیفیکیشن محسوب نمیشود، اما بررسی این بازی خالی از لطف نیست. هزینه سنگین ساخت این بازیها، عاملی است که باعث میشود افراد کمی بتوانند از این نوع بازیها بسازند و بیشتر به گیمیفیکیشن در آموزش توجه میشود.
روال کلی بازی The World Peace Game
بازی صلح جهانی، یک شبیه سازی غنی و دقیق است که دانشجویان جوان را به کشف دنیای متفاوت دعوت میکند. این بازی، کودکان را به کشف جامعه جهانی و ماهیت روابط پیچیده بین ملتها تشویق میکند. در این برای مشاهدهی جهان از لحاظ مسائل اجتماعی، اقتصادی و فلسفی، و با چالشهایی از بحرانهای زیستمحیطی تا تهدیدات جدی جنگ مواجه میشوید.
در بازی صلح جهانی، شما برای مثال، متوجه میشوید که چه خطراتی برای آیندهی ایران وجود دارد. یا ایران با چه کشورهایی خوب است و با چه کشورهایی بد است. اما بیایید روراست باشیم، خیلی از این اطلاعات، برای کشوری مثل اتیوپی برای ما مهم نیست، مگر اینکه اطلاعات کشور اتیوپی، در قالب یک بازی بیان شد
مربی، اطلاعاتی را ارائه میدهد که سناریوی اولیه را شامل میشود – ترکیبی از شرایط فعلی، منابع مطلوب و موقعیتهای سیاسی، همراه با بحرانهای جدید و در حال تحول، از موضوعات محیطزیستی تا شرایط نظامی، از وضیعت فرهنگی تا تاریخی. این تنظیمات اولیهی بازی است که همه آن را میشنوند و البته باعث میشود که تکرار پذیری بازی بالا برود. دانشآموزان، تشویق به استفاده از تخیل و مهارتهای شناختی خود و پیداکردن راهحلهایی برای تیم خود که به جامعه جهانی کمک میکند، میشوند. هدف نهایی این بازی، همانطور که از اسم آن مشخص است، این است که کاری کنیم که دانشآموزان راهکارهایی مبتنی بر صلح ارائه کنند.
هدف بازی صلح جهانی
هدف اصلی این بازی آموزشی، دستیابی به یک کشور هماهنگ و افزایش رفاه جهانی با حداقل تجهیزات نظامی است. هدف بعدی برای دانشآموزان هر ملیت، دستیابی به درک بیشتر از تاثیر مهم اطلاعات و نحوهی استفاده از آن است. اغلب راهحلهایی که این دانشآموزان چهار و پنجم دبستان تولید میکنند، بسیار ابتکاری و تعجبآور است.
در کتاب طراحی اثربخش بازیهای آموزشی خیلی زیاد راجع به این نوع بازیها صحبت کردیم و متوجه شدیم که طبق طبقهبندی بلوم یادگیری انواع متفاوتی دارد و از سطح 3 به بعد بازیهای اینچنینی بسیار مفید هستند.
برخی نمونههای مشابه به بازی The World Peace Game :
- Ribbon Hero: آموزش آفیس با گیمیفیکیشن
- ClassDojo : تبدیل کلاس به یک بازی
- ممرایز: آموزش زبان انگلیسی
- GoalBook: گردهمآمدن تیمهای دانشآموزی کنار یکدیگر
- DuoLingo: یادگیری یک زبان جدید
جمعبندی
شما میتوانید مطالب آموزشی خود را و یا دورههای آموزشی خود را گیمیفای کنید. این کار میتواند از طریق رسانههای متفاوتی انجام شود. برای مثال استفاده از دستگاههای VR یا چیزی مبتنی بر موبایل لرنینگ و حتی مثل این مورد کاملا فیزیکی!
اگر در این زمینه نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید از طریق فرم درباره ما پیام بگذارید تا یک جلسه آنلاین داشته باشیم. با توجه به اینکه ما اولین پلتفرم گیمیفیکیشن ایران را ایجاد کردهایم احتمالا بتوانیم همکاری خوبی باهم داشته باشیم.